max S pisze:jezeli planuje dluzszy czas latania to biore 30 – 50 pakietow I sobie latam a potem
max S pisze:laduje je wdomu okolo 20 - 25 na raz (parallel)
Ramotny pisze:PANOWIE!
Nie rozgrzewajmy dyskusji
Ramotny pisze:PS:max S pisze:jezeli planuje dluzszy czas latania to biore 30 – 50 pakietow I sobie latam a potem
nie każdy ma taką elektrownie ....- większość z nas jak ma 10 pakietów to już sporo...
Ramotny pisze:max S pisze:laduje je wdomu okolo 20 - 25 na raz (parallel)
dwadzieścia![]()
pakietów połączonych równolegle
![]()
![]()
To po ile do jednej ładowarki
Gmeracz pisze:Max, no nie mogę... 30-50 pakietów. To mógłbyś czołg tym odpalić a potem wysadzić w powietrze![]()
Ale fakt, ja też tak robię że biorę 12 sztuk i mam 6 lotów z marszu, co i tak daje ponad pół godziny samego latania
Gmeracz pisze:Grześ - nie wydaje mi się że rozgrzewamy temat - zobacz jakich mamy ludzi na forum. Spokojnie, grzecznie, bez pyskówek. Każdy pisze co sądzi i nie ma udowadniania na siłę racji. Kulturny naród panie dzieju...
Max S pisze:Gmeracz pisze:Max, no nie mogę... 30-50 pakietów. To mógłbyś czołg tym odpalić a potem wysadzić w powietrze![]()
Ale fakt, ja też tak robię że biorę 12 sztuk i mam 6 lotów z marszu, co i tak daje ponad pół godziny samego latania
mialem do kupy okolo 150 pakietow ale czesc padla (niska jakosc) czesc sprzedalem bo nie uzywalem ale zostalo mi chyba z 120
na zdjeciu ponizej jest 95 sztuk ale jak bym pogrzebal w lodowkach/chlodziarkach to pewno by sie znalazlo z nastepnych 20 - 30 (zdjecie ponizej nie jest aby sie chwalic tylko poprzec moj punkt)
Edit: zmiana ilosci bo sam nie wiedzialem ile mam
Max ma czym wozić:Roadie pisze:Hehe troche miazga z tymi pakietami Panie. Ja mam 6, i nie mieszcza mi sie po kieszeniach - przy 90, to pewnie trzeba kupic jakiegos SUVa czy Vana, zeby to wszystko upchac:)
Beier pisze:A do spalinki wystarczy jedna lub dwie banieczki na wypad
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości