bejo pisze:Zdaję sobie z tego sprawę Miruuu . Tym bardziej że tutaj na wirniku głównym są nie dwie a trzy łopaty . Na sąsiednim forum kolega o nicku Joozek co nieco pisał mi o tym heliku . Porównuje go do V977 .
https://www.youtube.com/watch?v=9T-EA6CnFGY#t=85
Na tym filmie widać że jakoś sobie radzi z nagłym dodaniem "gazu".
miruuu pisze:A to ten właśnie Przemka sut czy jakiś jeszcze inny?
zbig pisze:miruuu pisze:A to ten właśnie Przemka sut czy jakiś jeszcze inny?
SUT to ciagle 7mm tyle ze dluzszy od tego z V977 i ciagnie jak diabli ale jak zwiekszasz kat lopat w apce to i tak obraca helika ,osobiscie przerobilem wszystkie dostepne silniki 7 mm i wszystkie szmigielka na wal 0.8 i 1mm nie mialem znaczacej poprawy,8,5 mm nie probowalem bo nie mam mocowania a nie chce mi sie przerabiac
Wiktor pisze:zbig pisze:miruuu pisze:A to ten właśnie Przemka sut czy jakiś jeszcze inny?
SUT to ciagle 7mm tyle ze dluzszy od tego z V977 i ciagnie jak diabli ale jak zwiekszasz kat lopat w apce to i tak obraca helika ,osobiscie przerobilem wszystkie dostepne silniki 7 mm i wszystkie szmigielka na wal 0.8 i 1mm nie mialem znaczacej poprawy,8,5 mm nie probowalem bo nie mam mocowania a nie chce mi sie przerabiac
8,5 jest dużo mocniejszy ale tez i cięższy
zbig pisze:bejo pisze:Dostrzegłem że V977 ma płytki z oznaczeniem :HT -WL06R i XHT- WL06R . V931 tylko HT- WL06R . Wspominaliście że nie w każdym V977 można było zwiększyć skok łopat . Trzeba było montować inną płytkę . Oczywiście że dla mnie nie robi to żadnej różnicy . Tylko pytam z ciekawości ?
Wyglada na to z to ta sama plytka ale dokladnie moge powiedziec za kilka dni bo mam zamowiona do v931.Rosjanie lataja na V931 w V977 i mowia ze to jest to samo ale tansze
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości