VaderJK pisze:No a czułeś różnice na open pilocie oryginalnym a potem na cc3d z clean flight?
VaderJK pisze:No właśnie... Ja szukam czegoś co by dobrze w rate latało u przy szaleństwach na pełnym gazie.... A czy ma ktoś porównanie naze 32 acro z clean flight a cc3d? Tzn czy w tego cc3d co mam wgrać clean flight czy lepiej kupić naze 32 acro bo jest jakaś różnica?
VaderJK pisze:No właśnie... Ja szukam czegoś co by dobrze w rate latało u przy szaleństwach na pełnym gazie.... A czy ma ktoś porównanie naze 32 acro z clean flight a cc3d? Tzn czy w tego cc3d co mam wgrać clean flight czy lepiej kupić naze 32 acro bo jest jakaś różnica?
MacGyverek pisze:A co się składa na tą stację bazowa? Widzę odbiornik, antenę, płyn do spryskiwaczy i to coś w szarej metalowej obudowie. To monitor?
Kenobi36 pisze:No i mam problem z HeadPlay'ami. Jak jest gorszy sygnał to coś się przestawiają i klatkują, ze 3 klatki na sekundę, wrócić i wyladować się da ale muszę wracać aby zresetować.
Kenobi36 pisze:Ciekaw jestem czemu YT z downgradowało film z HD do 480p?
Czy z powodu niskiej jakości? Miałem niestety spore yello.
Aikus pisze:Panie Boze, nie pozwol zeby po mojej smierci moja zona sprzedala moje helikoptery za tyle za ile jej powiedzialem, ze je kupilem...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości