450 ale nie zaliczyliśmy tego jako kreta bo nic sie nie stało, delikatnie wylądował w zbożu na 99% wina pilota. Jakoś chyba za dużo emocji było przez te dwa dni i chyba panika mi sie załączyła, a jak podniosłem już model z ziemi Kenobi uziemił spalinkę :/ do tego mike oblatał prosiaka i też delikatnie do wymiany ma skrzynkę ogonową tyle kretów nie widziałem jeszcze co przez te dwa dni
Pozdrawiam, Artur Goblin 500 / Gaui X3 / w planie 20letnim dużo dużo więcej / DX8
lenu pisze:Tak myślę, że duszek jest proekologiczny bo strącił 2 z 3 spalinek latających przez weekend
Nie chcę polemizować ile chemii trafia do przyrody podczas produkcji baterii .
Niech Moc Będzie z Wami, Ben DX18 Gasser 700 Goblin 550 Protos Mini RCmaniak.pl - SAB Goblin, MSH Protos, Spektrum, Fatshark, Cześci Trex, Drony wyścigowe
O kuuuurrrrde..... Kenobi... Jak tam? Bardzo zle? Z filmiku to nie wyglada za wesolo... Co sie stalo? Nic nie mogles zrobic czyli cos podpobnego co Artja mial wczoraj? Jeeesssu... Wspolczucia...
Nie wiem jeszcze. Silnik zgasł i łopaty bardzo szybko stanęły. Łopaty musiały zostać mocno wyhamowane mechanicznie bo aż helikopter z lewego piro zaczął się obracać w prawo.
Niech Moc Będzie z Wami, Ben DX18 Gasser 700 Goblin 550 Protos Mini RCmaniak.pl - SAB Goblin, MSH Protos, Spektrum, Fatshark, Cześci Trex, Drony wyścigowe
Z innej beczki: Dawo albo Mike czy któryś był tak dobry i zaopiekował się moim fotelem? Zostawiłem schowany za samochodem mika jak się chowałem przed kenobim
Pozdrawiam, Artur Goblin 500 / Gaui X3 / w planie 20letnim dużo dużo więcej / DX8
Poleciał, a opowiem za niego Na pytanie czy sprawdziłeś wszystko, kompensacje, rewersy etc, to oczywista że odpowiedział "sprawdzałem" więc okazało się że było źle i wtedy poszła skrzynka ogonowa na szczęście tylko, a co zauważyliśmy jak wszystko wylatał. Poprawił rewersy i narobił mi jeszcze większej ochoty na zakup tego modelu