( jeźeli ta dyskusja się nie skończy, to wykasuję film) buhahhahaha

bejo pisze:Ryzyko rozwalenia modelu jest wpisane w to hobby . Bez względu na to czy to model latający , pływający , czy jeżdżący. Z oczywistych względów te latające są najbardziej narażone na rozwalenie . Przyznasz że czasami specjalnie prowokuje się tego kreta.
bejo pisze:Chciał pokazać co potrafi . I pokazał . Sam sobie winien . Prowokował, prowokował, aż sprowokował !
valoos pisze:Kiedyś Kenobi, wspominając ten niefart pisałeś że nabierasz ponownie apetytu na protoska 500. Nie kusi Cię trochę protos max?
miruuu pisze:U mnie większość kretów jest na zaproszenie. Ale na wiele zaproszeń nie reagują a ile mam wtedy przyjemności z latania...![]()
A Ty się lepiej Ken przyznaj, ze te nasze prosiaki to już dawno temu przyszly, tylko zabrałes je na spacer po plaży
wojtekr pisze:[...]
To jest film (widziałem tylko początek o lądowaniu pod mostem), który widziałem jak zaczynałem to hobby, właśnie jakoś 3 lata temu. Byłem w szoku, że można latać do góry nogami. A wtedy nawet nie wiedziałem o istnienu systenmów FB i FBL- myślałem, że serwa sa podłączone od razu do odbiornika
aikus pisze:Jjjjja pierdziele.....
A wiec to tak bylo...
...
Kurde jak sie oglada ten film to sie... No nie wiem, ja przynajmniej mam wrazenie, ze jakby ktos tam szybko wyskoczyl z ubran i wskoczyl do wody to by go wynurkowal...
...
Ffffuck...
![]()
No rozne rzeczy sie zdarzaja, rozne krety, ale tu nagle w pizdziec poszlo WSZYSTKO....wojtekr pisze:[...]
To jest film (widziałem tylko początek o lądowaniu pod mostem), który widziałem jak zaczynałem to hobby, właśnie jakoś 3 lata temu. Byłem w szoku, że można latać do góry nogami. A wtedy nawet nie wiedziałem o istnienu systenmów FB i FBL- myślałem, że serwa sa podłączone od razu do odbiornika
Pocze... po... Tyy... czekaj, czekaj...
Co to jest system FB?
I jak nie masz FBLa, tylko pret to gdzie sa serwa podlaczone?
aikus pisze:A wracajac do filmiku, dobrze slysze na koniec rzeczowy komentarz Tyminy?
Jakos tak po glosie i po stylu wypowiedzi mi to do niego pasuje...
Bo co do tresci, to co tu innego powiedziec...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości