Gmeracz pisze:Robert, co to znaczy że masz na tarczy spore luzy? Musisz sam ocenić na ile luz tego łożyska przekłada się na faktyczną zmianę ustawień samej głowicy. To że ma luz jako taki jeszcze nie predysponuje tarczy do wymiany. A to w końcu dosyć drogi element.
Co do gumek - jeżeli nie latasz ostro 3D to zamiast czarnych możesz użyć te szare dumpery - głowica ma mniejszy szok mechaniczny.
Max S pisze:robil - Pirouetting Roll/Flip, Piroflip, Serpent i takie tam inne cuda.
oby nie skończyła jak Terminator...Max S pisze:Spodobal mi sie ten nowy styl "Terminatora" no i 600ka bedzie od dzisiaj TERMINATOREM 600![]()
Ramotny pisze:oby nie skończyła jak Terminator...Max S pisze:Spodobal mi sie ten nowy styl "Terminatora" no i 600ka bedzie od dzisiaj TERMINATOREM 600![]()
Sebus pisze:O gustach się nie dyskutuje ale terminator jakiś taki klockowaty a cała szata mi cyrkową przypomina
Wiktor pisze:Sebus ona ma odstraszać krety. Oczywiście Max nie musisz tego sprawdzać
Max S pisze:Sebus pisze:O gustach się nie dyskutuje ale terminator jakiś taki klockowaty a cała szata mi cyrkową przypominaWiktor pisze:Sebus ona ma odstraszać krety. Oczywiście Max nie musisz tego sprawdzać
Smiejcie siesmiejcie
ale przynajmniej jest na czasie ma kolory swiateczne (zielone, czerwone itd)
Bedzie go dobrze widac na tle nieba, drzew![]()
nikt w klubie nie pomyli mojego helika "TERMINATORA 600ty" z innym helikiem "przecietniakiem o standartowej kabince"
Sebus ma racje jak kret popatrzy w te czerwone oczy TERMINATORA 600TY to napewno sie pos.a ze strachu !!!!
No ten ostatni punkt to moze byc na odwrot wlasciwie![]()
![]()
Sebus pisze: nie kabina lata
Khiledim pisze:Max S pisze:robil - Pirouetting Roll/Flip, Piroflip, Serpent i takie tam inne cuda.
No pyroflip to ok, jeszcze wiem jak wygląda. Ale jak wygląda pirouetting roll? No i co to jest serpent? Też się nie spotkałem z takim nazewnictwem, także gdybyś był łaskaw wyjaśnić byłbym wdzięczny.
Flightline = tor lotuMax S pisze:Sorka ze po angielsku ale ja nie wiem jak jest nawet flightline po polsku (tam gdzie latasz helikiem z lewa do prawa)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości