Epheli

Na każdy temat. Byle kulturalnie...
Regulamin forum
Jakiekolwiek wulgaryzmy, obrażanie innych użytkowników i wszelkie inne działania sprzeczne z powszechnie przyjętymi normami społecznymi będę automatycznie eliminować posty, wątki a nawet autora.
Mentalista
Stały bywalec...
Podziękował: 7 razy
Podziękowano: 15 razy

Postautor: Mentalista » 8 maja 2015, o 13:01

Ceniony moderator pisze: "Na naszym forum nigdy nie prowadziliśmy cenzury i nie unikaliśmy trudnych tematów".

W takim razie ja się pytam: co z eutanazją bez wyraźnego jej żądania przez zainteresowanego; co z przyjmowaniem sakramentu komunii przez rozwodników; co tak naprawdę robić z krwawiącymi hemoroidami; co z występem Przemka Salety w "Celebrity Splash"; co tak naprawdę wiemy o zamordowaniu Laury Palmer; co Bill Cosby robił zamroczonym kobietom; czy rajstopy uciskowe to dobre zapobieganie dalszemu rozwojowi żylaków kończyn dolnych? Ślędzę forum uważnie, ale trudne tematy zapewne przeoczyłem... Dlaczego właśnie w takim wątku kolega Miruuu pisze o cenzurze? :nono: Przypadek? :dk: Nie sądzę... ;)

Edycja:
Pisząc powyższe, nawet przez chwilę nie przyszła mi przez głowę myśl, że ktoś potraktuje ten wpis poważnie... Mam nadzieję, że jasno odniosłem się do treści tematu, w którym "publikujemy" ;)
Ostatnio zmieniony 8 maja 2015, o 15:23 przez Mentalista, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Artja
Garage Manager
Podziękował: 271 razy
Podziękowano: 474 razy

Postautor: Artja » 8 maja 2015, o 13:23

Bez wahania mogę wskazać miejsce gdzie trzymam odpowiedzi na wszystkie dręczące Cię kwestie, a także wiele innych, a będzie to zarazem pokaz skuteczności nieistniejącej cenzury :)
Pozdrawiam,
Jacek
Awatar użytkownika
Don Mirson
Ja tu tylko sprzątam
Podziękował: 1793 razy
Podziękowano: 920 razy

Postautor: Don Mirson » 8 maja 2015, o 13:30

Mentalista pisze:Ceniony moderator pisze

Pomyłka. To ja pisałem :geek:

Mentalista pisze:W takim razie ja się pytam: co z eutanazją bez wyraźnego jej żądania przez zainteresowanego; co z przyjmowaniem sakramentu komunii przez rozwodników; co tak naprawdę robić z krwawiącymi hemoroidami; co z występem Przemka Salety w "Celebrity Splash"; co tak naprawdę wiemy o zamordowaniu Laury Palmer; co Bill Cosby robił zamroczonym kobietom; czy rajstopy uciskowe to dobre zapobieganie dalszemu rozwojowi żylaków kończyn dolnych? Ślędzę forum uważnie, ale trudne tematy zapewne przeoczyłem...

Czy szanowny użytkownik na prawde przejrzał już całą zawartość brudnopisu? :rotfl2:

Mentalista pisze:Dlaczego właśnie w takim wątku kolega Miruuu pisze o cenzurze? :nono: Przypadek? :dk: Nie sądzę... ;)

A odpowiem, i to nawet całkiem poważnie. Często tego typu wątki na forach trafiają do kosza pod przykrywką niemerytoryczności.
Ja z automatu wywale wszelkie wulgaryzmy, obrażanie innych użytkowników i wszelkie inne działania sprzeczne z powszechnie przyjętymi normami społecznymi. Takie kasowałem dosłownie 2-3 razy przez ostatnie lata. Wg mojej oceny powyższe się do nich nie zaliczają.

Wracając do tematu. Dzisiaj pije. Może być jasne, ciasne, ogniste... bez różnicy :piwo:
Mentalista
Stały bywalec...

Postautor: Mentalista » 8 maja 2015, o 13:41

Miruuu, chyba nie posądzasz mnie o jakiekolwiek pretensje o to, że wywaliłeś skrajnie "nieodpowiednie" wpisy w tym wątku. Jeśli o to chodzi, to mądrości odnośnie ewentualnej choroby kogokolwiek, posiadania zaświadczeń na stan swojego zdrowia... powinniśmy wypieprzać błyskawicznie, jednocześnie wspomagając to silnym kopniakiem w tę część ciała, w której kolega Artja ma odpowiedzi na "trudne" pytania :piwo:
Awatar użytkownika
Don Mirson
Ja tu tylko sprzątam

Postautor: Don Mirson » 8 maja 2015, o 13:49

Mentalista pisze:Miruuu, chyba nie posądzasz mnie

Nie posądzam :piwo:
Awatar użytkownika
aikus
Jaskiniowiec
Podziękował: 1772 razy
Podziękowano: 1022 razy

Postautor: aikus » 8 maja 2015, o 16:15

Wracajac na chwile do tematu browara: Jazz znalazles ten otwieracz w ksztalcie wielkiego kutasa?
Awatar użytkownika
Don Mirson
Ja tu tylko sprzątam

Postautor: Don Mirson » 8 maja 2015, o 16:27

aikus pisze:Wracajac na chwile do tematu browara: Jazz znalazles ten otwieracz w ksztalcie wielkiego kutasa?

A co, Twój za miękki?
Awatar użytkownika
Jazz
Lider forum...
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 193 razy

Postautor: Jazz » 8 maja 2015, o 17:10

Poszukajcie w szafkach przy łóżku. Gdzieś musi być :vhappy:
Awatar użytkownika
MacGyverek
Lider forum...
Podziękował: 72 razy
Podziękowano: 171 razy

Postautor: MacGyverek » 8 maja 2015, o 18:03

A znacie piwo Raciborskie? Piwo z mojego regionu i jest naprawdę dobre. Też jest zielone i modowe, ciemne, jasne... Spróbujcie!
Flota:Align TREX 450L + MSH Brain, ALZRC Devil 420 + MSH Brain, ALZRC X360 + MSH Brain, OMP M2 v2, DJI Mavic Air, HeliQuad 3D, GEPRC CineQueen, ESA, Lidl
Radio: Walkera DEVO 8S + DEVIATIONTX 5.0.0, FrSky Horus X10S + OPENTX
Awatar użytkownika
tberent
Stały bywalec...
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 1 raz

Postautor: tberent » 8 maja 2015, o 21:02

Mentalista pisze:Miruuu, chyba nie posądzasz mnie o jakiekolwiek pretensje o to, że wywaliłeś skrajnie "nieodpowiednie" wpisy w tym wątku. Jeśli o to chodzi, to mądrości odnośnie ewentualnej choroby kogokolwiek, posiadania zaświadczeń na stan swojego zdrowia... powinniśmy wypieprzać błyskawicznie, jednocześnie wspomagając to silnym kopniakiem w tę część ciała, w której kolega Artja ma odpowiedzi na "trudne" pytania :piwo:

kolega ma parcie na szkło ?
jest coś takiego jak sarkazm. jeżeli została wypowiedź odebrana w inny sposób to trudno. mod uznał że to zbyt agresywna wypowiedź i usunął a kolega tutaj chce byc nad modem. :twisted:
moja wypowiedź była związana z informacją na PW od komentowanego zatem On wiedział jak ma to zinterpretować.

od minuty weekend z czerwonym leszkiem :piwo2:
Awatar użytkownika
aikus
Jaskiniowiec

Postautor: aikus » 8 maja 2015, o 22:11

Lomatko co ja tu widze... Wy sie klocicie?
wrzucicie na luz! Zeby to jeszcze byla klotnia o to czy lepszy Prosiak czy Gaui... Albo czy lepszy gumowy kutas...Yymmm Tfu! ...otwieracz do phiwa czy drewniany...

A ja wczoraj jezdzilem samochodem po piwie... :masakra:
pij pij, mowili, to jest bezalkoholowe...
potem sie dowiedzialem ze mialo 2%...
wypilem ze dwie szklanki... (taki jakis babski sikacz - Warka Radler czy cos... Smaczne nawet...)
uznalem ze chyba nie narozrabiam...
Awatar użytkownika
wojtekr
Administrator
Podziękował: 299 razy
Podziękowano: 458 razy
Kontaktowanie:

Postautor: wojtekr » 8 maja 2015, o 22:13

Aiukus
tak to jest, człowiek wyjedzie na parę dnie i tu proszę. A po piwie się nie jeździ, fe, fe.
Helikoptery
Mentalista
Stały bywalec...

Postautor: Mentalista » 8 maja 2015, o 22:19

Tberent, obawiam się, że Twoja definicja sarkazmu jest mocno odbiegająca od rzeczywistej. Kolega moderator zareagował wzorcowo, zgodnie ze swoimi zasadami - ja mu przyklaskuję. Posądzanie mnie o chęć "przebicia" kolegi moderatora jest daleko idącą niedorzecznością. Powód jest prozaiczny - gdyby istniała szkoła moderatorów, to Miruuu zapewne byłby jej rektorem.

Zamykam temat :mrgreen:
Awatar użytkownika
Xeo
Elita forum...
Podziękował: 195 razy
Podziękowano: 14 razy

Postautor: Xeo » 8 maja 2015, o 22:21

Mentalista pisze:Zamykam temat :mrgreen:

To przywilej Moda

Wysłane z GT-N7100 przy użyciu Tapatalk
Mentalista
Stały bywalec...

Postautor: Mentalista » 8 maja 2015, o 22:22

Wiem, taki żarcik :grin2:
Awatar użytkownika
wojtekr
Administrator
Podziękował: 299 razy
Podziękowano: 458 razy
Kontaktowanie:

Postautor: wojtekr » 8 maja 2015, o 22:22

Raczej nie zamykamy wątków, pilnujemy pewnych granic ale bez zamykania
Helikoptery
Awatar użytkownika
aikus
Jaskiniowiec

Postautor: aikus » 8 maja 2015, o 22:35

Nie jezdze! Pierwszy bym rzucal kamieniami w tych co jezdza na bani albo na kacu... Mialem ochote opier....dzielic barmanke ze mi kit wcisnela ale bogiem a prawda sam powinienrm to sprawdzic...
Byl pozno, na drogach pusto, mialem blisko... A ostatecznie jak mowie to byl 2% babski sikacz... Mysle ze na alkomacie mialbym zero tak naprawde...
Wiec pojechalem... Powoli i z najwyzsza ostroznoscia....
Ale komfortowo psychicznie mi nie bylo, bynajmniej....
Awatar użytkownika
Don Mirson
Ja tu tylko sprzątam

Postautor: Don Mirson » 9 maja 2015, o 01:13

aikus pisze: Wiec pojechalem... Powoli i z najwyzsza ostroznoscia....
Ale komfortowo psychicznie mi nie bylo, bynajmniej....

Znalazłeś... "otwieracz"? :D
Awatar użytkownika
Wiktor
Elita forum...
Podziękował: 133 razy
Podziękowano: 67 razy

Postautor: Wiktor » 9 maja 2015, o 01:27

A czy koledzy pisząc o browarku to mają na myśli jedno i koniec czy nie koniecznie /własnie wróciłem z pracy :piwo: /
Awatar użytkownika
Kowal
Lider forum...
Podziękował: 208 razy
Podziękowano: 255 razy

Postautor: Kowal » 9 maja 2015, o 02:35

A ja w robocie.... :-(.
Z lotniczymi pozdrowieniami,
Piotrek "Kowal" Kowalski

Wróć do „Brudnopis”