Postautor: leszekm35 » 16 maja 2015, o 22:04
Witam koledzy
dzisiaj pierwszy raz uruchomiłem mój nabytek raptor 30 v2. Silnik pięknie odpalił ogólnie moje wrażenia są bardzo pozytywne:) miałem na początku problemy z powodu źle ustawionego żyra model nie trzymał ogona ale zmieniłem ustawienia i powiem szczerze , że nie spodziewałem się , że raptor to tak wspaniały model

. Dzisiaj co prawda robiłem nim pierwsze podrygi odpalenie regulacje parę oderwań i moje zdanie na początek jest jedno model rewelacyjnie się lata jest bardzo stabilny można puścić drążki i model pięknie wisi w powietrzu

. W porównaniu do mojej 450 tki to przepaść na korzyść raptora. Wczoraj jeszcze wyważałem łopaty po malowaniu wygląda na to , że wszystko jest super są wytorowane pracują w jednej płaszczyźnie nie ma drgań wszystko działa znakomicie

Co prawda jestem nowicjuszem ale polecam ten model naprawdę dobry zakup. Jestem cały podekscytowany dzisiejszymi próbami nie mogę się doczekać następnych

. Kopiuję 2 filmiki z odpaleń które wrzucę jak tylko się skopiują na youtube. Co prawda dzisiaj mam tylko z uruchomień z oderwań nie bo żona musiała wyjechać i nie miał kto filmować ale jutro jak pogoda dopiszę wrzucę z oblotów.
Pozdrawiam
Leszek
Pozdrawiam
Leszek
Raptor 30 v2,Hirobo sceadu 50,KDS innova 550,KDS 450c,yak 54,sonic,sentosa sport,phoenix 2000,