Szczecin Wita :)

Zanim namalujesz swoje pierwsze dzieło, "dzień dobry" wszystkim powiedz.
Regulamin forum
Serdecznie witamy nowo przybyłych na naszym forum i zapraszamy do ujawnienia się :banana:

Uratuj Zborka - Podaj w temacie wątku swoją lokalizację!
Wstaw awatar i lokalizację - Nie wiesz jak? Skorzystaj z linku z instrukcją lub zapytaj nas :mrgreen:
:piwo:
Awatar użytkownika
AdamskY
Elita forum...
Podziękował: 68 razy
Podziękowano: 35 razy

Postautor: AdamskY » 21 sty 2011, o 19:42

Ramotny pisze:Zupełnie niepotrzebnie - Heli-Team nie jest zazdrosny ani samolubny i nie wycina lub podmienia adresów na słynne "link nieobsługiwany" albo "xxxx". Można pisać otwartym tekstem :)

właśnie to miałem na myśli, wystarczyło podać pełny link a nie ukrywać go :)
Adam®
www.adam-rcmodel.eu
jarkog
Pierwsze koty za płoty...
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 1 raz

Postautor: jarkog » 22 sty 2011, o 01:30

AdamskY pisze:właśnie to miałem na myśli, wystarczyło podać pełny link a nie ukrywać go :)

Chłopaki no co wy? :shock: Z własnej woli skróciłem link za pomocą Tiny aby było zgrabniej! :o . Postępuję tak zawsze z własnej woli na różnych forach i tyle :). Nie szukajcie dziury tam gdzie jej nie ma. Czy i tutejsi forumowicze mają podobne choroby jak i na innych forach? :rotfl: Ten świat jest zabawny.
Pozdro.
Awatar użytkownika
Ramotny
Administrator
Podziękował: 316 razy
Podziękowano: 295 razy

Postautor: Ramotny » 22 sty 2011, o 08:08

jarkog pisze:
AdamskY pisze:właśnie to miałem na myśli, wystarczyło podać pełny link a nie ukrywać go :)

Chłopaki no co wy? :shock: Z własnej woli skróciłem link za pomocą Tiny aby było zgrabniej! :o .
A jeśli tak to w porządku...:). Juz sie zaczęliśmy bać że coś przed nami chcesz ukryć ;)
Pozdrawiam, Grzegorz
Mieć czy latać? Oto jest pytanie...
Awatar użytkownika
Gmeracz
Lider forum...
Podziękował: 78 razy
Podziękowano: 207 razy
Kontaktowanie:

Postautor: Gmeracz » 22 sty 2011, o 20:06

jarkog pisze:
AdamskY pisze:Nie szukajcie dziury tam gdzie jej nie ma... Ten świat jest zabawny.

Nie szukamy, to sytuacja nas tak nastawiła.
Sprawa jest krótka. Na innych forach admini krzywo patrzą na podawanie linków do zewnętrznych for, a u Waldorfa wręcz jest jawna blokada adresów. Jest to śmieszne i może zabawne, ale nas to dziwi bo i tak nie uniknie się przecież przecieku informacji o innej stronie czy forum.
Waldorf tłumaczył mi że dużo pracy w to włożył bla bla... Ale zawsze jak nie wiadomo o co chodzi to o kasę.
Od śmigła... Sławek
http://www.youtube.com/user/Vipcioo
Awatar użytkownika
AdamskY
Elita forum...
Podziękował: 68 razy
Podziękowano: 35 razy

Postautor: AdamskY » 22 sty 2011, o 21:28

Gmeracz pisze:
jarkog pisze:
AdamskY pisze:Nie szukajcie dziury tam gdzie jej nie ma... Ten świat jest zabawny.

Nie szukamy, to sytuacja nas tak nastawiła.
Sprawa jest krótka. Na innych forach admini krzywo patrzą na podawanie linków do zewnętrznych for, a u Waldorfa wręcz jest jawna blokada adresów. Jest to śmieszne i może zabawne, ale nas to dziwi bo i tak nie uniknie się przecież przecieku informacji o innej stronie czy forum.
Waldorf tłumaczył mi że dużo pracy w to włożył bla bla... Ale zawsze jak nie wiadomo o co chodzi to o kasę.

:nw: chyba ci jakaś skrzynkę piwa DHL-em wyśle
Adam®
www.adam-rcmodel.eu
jarkog
Pierwsze koty za płoty...
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 1 raz

Postautor: jarkog » 23 sty 2011, o 23:16

Dla mnie to trochę humorystyczne podejście :) . Google w pierwszym dniu zainteresowania tym hobby wywaliło mi niezłą listę:
http://tiny.pl/hcjvq

Przypomina mi to komunę i zamykanie się i ludzi w ciasnym światku. :) To se tak ne da :)

A w temacie, to powiem Wam, że jak na razie to hardcorem trzeba nazwać latanie zwariowanym maluchem po ciasnym mieszkaniu a nie On Air :rotfl:
No chyba, że pilot czuje ten nieokreślony dreszcz !!! :wow2:
:) :) :) Obrazek :lol: :lol: :lol:

Jarek

Wróć do „Witajcie, to ja!”