MASA pisze:Marcin79 pisze:miruuu pisze:A marek nie ma 500tki?
CAŁY CZAS W BUDOWIE
Marek go tak długo buduje, że savoxy które mu doradzałem u mnie już siadły ze zmęczenia - więc może inne serwa
To w sumie dobrze że założyłem inne serwa

Moderator: Kowal
CAŁY CZAS W BUDOWIE
Marek go tak długo buduje, że savoxy które mu doradzałem u mnie już siadły ze zmęczenia - więc może inne serwa
Marcin79 pisze:marek_c4 pisze:Marcin79 pisze:... Marek!!!Coś tam narobił? Dalej,pochwal sie ...
Krzywy szpindel, krzywy wał, pozrywane śruby rzymskie, 2 snapy do wymiany.
Najgorsze jest jednak to że nie bardzo jest gdzie to kupić
No co Ty?Do 450-tki klamotów nie ma gdzie kupić?Napisz z listą do Krzycha.Może Cie poratuje klamotami ...
Napisz dokładnie co potrzebujesz to wieczorem zobaczę co i gdzie kupić ...
marek_c4 pisze:MASA pisze:Marcin79 pisze:miruuu pisze:A marek nie ma 500tki?
CAŁY CZAS W BUDOWIE
MASA pisze:marek_c4 pisze:MASA pisze:Marcin79 pisze:miruuu pisze:A marek nie ma 500tki?
CAŁY CZAS W BUDOWIE
Zakładam że kupiłeś lepsze...
MASA pisze:znalazłem na tej wyspie sklep gdzie można kupić BIg Lamę
Pominąłem w mojej karierze etap Big Lamy - więc gwiazdą to już na pewno nie będę ...Marcin79 pisze: Big Lamą raczej furory nie zrobisz na tej wysepce ...chociaż na pewno by się znalazł jakiś amator z paroma pytaniami
i poczuł byś się jak gwiazda
![]()
tańszymi ? to po co kupujesz do kosiarki łopaty od SABa ?Marcin79 pisze:może znajdziesz sklep z tańszymi 425mm łopatami![]()
Marcin79 pisze:tańszymi ? to po co kupujesz do kosiarki łopaty od SABa ?może znajdziesz sklep z tańszymi 425mm łopatami![]()
Marcin79 pisze:Czy ktoś będzie latał dziś popołudniu na Ligo?Albo jutro z rana?Oczywiście jak się dziś nie rozbije
benji pisze:Marcin79 pisze:Czy ktoś będzie latał dziś popołudniu na Ligo?Albo jutro z rana?Oczywiście jak się dziś nie rozbije
Mam plan dziś wpaść na Ligowiec. Ale godziny jeszcze nie znane. Raczej po 14-stej ... ale ile "po" ... to nie potrafię powiedzieć.
Marcin79 pisze:benji pisze:Marcin79 pisze:Czy ktoś będzie latał dziś popołudniu na Ligo?Albo jutro z rana?Oczywiście jak się dziś nie rozbije
Mam plan dziś wpaść na Ligowiec. Ale godziny jeszcze nie znane. Raczej po 14-stej ... ale ile "po" ... to nie potrafię powiedzieć.
Ja bede gdzies miedzy 16/17ta .Chyba ze Tomaszu puscisz mi wczesniej eske z info ze jedziesz ...
CAŁY CZAS W BUDOWIE
marek_c4 pisze:Na dzień dzisiejszy 500-ka wygląda tak :
Marcin79 pisze: A regiel nie wejdzie Ci pod półkę?Musisz założyć kabinkę i pakiet ... i wyważyć śmiglaka ...
Wywarzasz reglem ... i zaraz też będziesz miał odpowiedz na dłuższe przewody czy potrzebujesz od regla.
marek_c4 pisze:Marcin79 pisze: A regiel nie wejdzie Ci pod półkę?Musisz założyć kabinkę i pakiet ... i wyważyć śmiglaka ...
Wywarzasz reglem ... i zaraz też będziesz miał odpowiedz na dłuższe przewody czy potrzebujesz od regla.
Rozumiem że masz na myśli półkę pod akumulator ?
Myślałem o takim umiejscowieniu regulatora, ale zastanawiam się nad tym czy będzie miał wystarczające chłodzenie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 0 gości