Szerokich lotów wszystkim.
Artja pisze:Witam nowego helipilota![]()
Aha, i witam też starych bywalców w kolejnym odcinku zmagań z 4'ch mikrusami
TomRar pisze:Raczej "maszynka", bo jest to V911, ale planuje większy helik od tego mikrusa, więc chociaż dobrze, że radio mam, więc sobie zbinduje z innym helikiem. A jeśli już jesteśmy przy tym temacie to może mi ktoś doradzi. Chcę kupić BNF-a jakiegoś 4 kanałowca w wymiarach większych od v911. Mam na oku V912, ale wolę zapytać Was, bo może są jakieś inne 4 kanałowce nieco tańsze.
Pozdrawiam
zbig pisze:Co do v912 to tanszego w tym wymiarze to raczej nie znajdziesz
TomRar pisze:S
PS. Jakby poprzedni post nie został zaakceptowany to powtórzę: posiadam oryginalne radio od V911. I trzeba zaryzykować bo albo się zbinduje z jakimś innym modelem albo nie.
TomRar pisze:Wychodzi na to że mam to malutkie radyjko, czyli dobrze że nie kupiłem v912 bo musiałbym jeszcze dokupić nową apke a to już bardziej by się opłacało kupić 6ch. Mam takie radio: http://www.banggood.com/Wholesale-WLtoys-V911-V912-V913-V949-RC-Helicopter-Transmitter--p-42822.html więc mogę sobie wybić z głowy że odpalę na nim cokolwiek innego. Wybór więc przytwierdza mnie do v911 którego właśnie kupuje
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości