super_mario2 pisze:Polecam SSD 256GB - mają na dziś najlepszy stosunek GB/cena
StRess pisze:Instalowałem system 2-krotnie. Pierwszy raz robiłem update z poziomu Windows 7. Nowy windows po updacie zaciąga sobie informację o aktywacji starego systemu i zgodnie z nimi aktywuje się sam, przypisując tą aktywację do sprzętu, na którym jest zainstalowany. Instalując go później na tym samym kompie, ale robiąc czystą instalację nie ma potrzeby wbijania klucza - system się instaluje a jak będzie miał dostęp do netu to sam się aktywuje. Mając laptopa - ok - przy formacie nie trzeba wbijać klucza. Ale spróbujcie zmienić na stacjonarce kartę graficzną lub sieciową - aktywować trzeba będzie system jeszcze raz, ale tym razem podając klucz
Polecam więc po zrobieniu update'u wyciągnąć klucz jakimś programem w stylu "magic jelly bean", spisać go i dobrze schować
PiotrS pisze:gdy robię instalację z płyty, klucz mi nie "wchodzi"
Aikus pisze:Panie Boze, nie pozwol zeby po mojej smierci moja zona sprzedala moje helikoptery za tyle za ile jej powiedzialem, ze je kupilem...
Aikus pisze:Panie Boze, nie pozwol zeby po mojej smierci moja zona sprzedala moje helikoptery za tyle za ile jej powiedzialem, ze je kupilem...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości