pkali pisze:Przemek nie przejmuj się. Mi przez rok udało się dwa razy latać z chłopakami. Takie życie, zostaje forum:)
i częstsze wyjazdy na Pałacową

Moderator: Kowal
widać chłopaki, że jeszcze na Regułach nie byliścieprzemek pisze:pkali pisze:Przemek nie przejmuj się. Mi przez rok udało się dwa razy latać z chłopakami. Takie życie, zostaje forum:)
i częstsze wyjazdy na Pałacową
przemek pisze:No niestety, tak moje lotnisko wyglądało dzisiaj i wygląda każdego dnia, żywej duszy![]()
Artja pisze:i jak najszybciej powiadomić najbliższe władze. W ciągu miesiąca być może ktoś przyjedzie.(...)"
msheli pisze:Starczy ? Dopiero dzień się zaczyna
Artja pisze:przemek pisze:No niestety, tak moje lotnisko wyglądało dzisiaj i wygląda każdego dnia, żywej duszy![]()
A zimą... wilk samotnik.. niczym Biały Kieł w śnieżnej zamieci... I artykuł w lokalnej prasie: "Ostatnimi czasy dziwny stwór pojawił się na polach. Widziano tam człekokształne zwierzę w pozycji wyprostowanej, co wskazuje, że raczej nie jest to Yeti. Stwór z pozoru wygląda niegroźnie, aczkolwiek nie jest to do końca pewne. Świadkowie donoszą, że zwykle stoi krótką chwilę gapiąc się w niebo i manipuluje coś w okolicy rozporka, po czym wykonuje kilka kroków do przodu, robi skłon i wraca na miejsce. Dziwne, czy nie wygląda to jakby coś upolował i podnosił z ziemi? W każdym razie, mając na uwadze doniesienia prasowe o pojawiających się drapieżnych gatunkach inwazyjnych w całym kraju, sołtys zaleca nie wychodzić z domu po zmroku, i nie ruszać się w pole bez kija. W przypadku niespodziewanego spotkania, zaleca się dyskretnie wycofać i jak najszybciej powiadomić najbliższe władze. W ciągu miesiąca być może ktoś przyjedzie.(...)"
miruuu pisze:I co, sam będę dzisiaj?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości