miruuu pisze:TomRar pisze:Trochę ciężko będzie pisać do angielsku urzędowe pismo, bo pasuje żeby oni chociaż pi przez drzwi zrozumieli z tych maili.
zborecque pisze:Dopatrzyłem w zakładce My Coupons jakiś kod. Ale nic obok niego nie ma (żadnych wyjaśnień do czego to). A podczas płacenia można wpisać niby jakiś kod kuponu. Fajnie byłoby sobie nazbierać szitu w koszyk za 300 USD i zapłacić za to 30 USDAle jak to zrobić? To musi być uzbierane dokładnie na 299,99 USD? Boję się, że jak wpiszę ten kod nawet na próbę, to mi go skasują jako użyty
miruuu pisze:Zborek, daj numer tego bona, sprawdzę czy działa i Ci powiem co i jak
zborecque pisze:miruuu pisze:Zborek, daj numer tego bona, sprawdzę czy działa i Ci powiem co i jak
Wydaje mi się, że kody są przypisywane do konta, czyli ten numer zadziała tylko u mnieAle na wszelki wypadek go nie podam
Jak wygram coś jeszcze to się podzielę i sprawdzimy
Wysłane z tapatalk. Android forever.
rawro pisze:A jak to jest z ta darmowa dostawą? Wy zamawiacie to do domu czy sami gdzies odbieracie ? Np.lotnisko czy coś??? Czy nie ma co sie bawić w darmowe dostawy i płacić te 60 zl za przesyłkę
zborecque pisze:Ha! Mam jakiś fartDzisiaj SE KLIKŁEM i SE LOSŁEM:
I to niby działa, bo mam teraz w zakładce z kuponami:
Wróć do „Zakupy nie tylko za waluty”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości