Ciekawe ile czasu minie zanim informacja wycieknie na znane nam miejsca uprawiające znany nam procederLuke Skywalker pisze:Chłopaki - rewelacja! Zaraz powiesimy niusa na portalu i potrzymamy go tam kilka dni.
Ł.
Gmeracz pisze:Ciekawe ile czasu minie zanim informacja wycieknie na znane nam miejsca uprawiające znany nam procederLuke Skywalker pisze:Chłopaki - rewelacja! Zaraz powiesimy niusa na portalu i potrzymamy go tam kilka dni.
Ł.
karol pisze:a mozesz podac linka na HF, bo ja szukam jakiegosc skina do gaui
edek pisze:Znajac zycie i te wspaniala mentalnosc polska to prawie kazdy bedzie mial to w du*ie. Nie chcialbym nawet zeby mi ktos za to dziekowal,fajnie gdyby sie komus faktycznie przydalo. Szkoda,ze malo jednak ludzi wychodzi z takimi inicjatywami a jak juz i tak nie z dobrej woli a za hajs i maja czelnosc sie chwalic jakims wkladem
Pozdro SH EKIPA. TFU!
Pisze teraz w moim imieniu,ale mysle ze Sebek sie zgodzi,ze chodzilo nam wlasnie o polski akcent. Mnie tez irytuje ten brak mozliwosci wyboru Polskiego w roznych programach gdy do wyboru jest nawet czeski...
edek pisze:Moze go nie zauwazyli (trafilo do spam'u...)... Pamietam,ze mi zawsze odpowidali,nawet jak bardzo marudzilem
Ale jest jeszcze RealFlights,ktos sie pisze?
Gmeracz pisze:Edek, gwoli ścisłości pisałem do nich pół roku temu z taką propozycją a także z listą "moich" błędów w fizyce lotu. Nikt nawet maila nie wysłał. Może trafiłem na zły dzień...
Beier pisze:Gmeracz pisze:Edek, gwoli ścisłości pisałem do nich pół roku temu z taką propozycją a także z listą "moich" błędów w fizyce lotu. Nikt nawet maila nie wysłał. Może trafiłem na zły dzień...
Bo kto Ty Gmerasiu dla nich jesteś? Dla nich Polak to prostaczek który szuka sposobności aby coś ukraść a nie osoba kompetentna do zgłaszania uwag nadludziom z zachodu. Przypomina mi to reakcję lekarza jak zdarzy się pacjent z jako takim pojęciem o medycynie i pewnymi sugestiami co do diagnozy - jak on śmie w ogóle coś sugerować, przecież to ja jestem wszechwiedza medyczna i kolesiowi ze stanem przedzawałowym zdiagnozuję mocną zgagę... A jak koleś trafi do czarnego wora to cóż - "błędy się zdarzają" - doktorek powie przepraszam a pacjent zamieszka na wieki w prywatnym M1.
Sebus pisze:Beier pisze:Gmeracz pisze:Edek, gwoli ścisłości pisałem do nich pół roku temu z taką propozycją a także z listą "moich" błędów w fizyce lotu. Nikt nawet maila nie wysłał. Może trafiłem na zły dzień...
Bo kto Ty Gmerasiu dla nich jesteś? Dla nich Polak to prostaczek który szuka sposobności aby coś ukraść a nie osoba kompetentna do zgłaszania uwag nadludziom z zachodu. Przypomina mi to reakcję lekarza jak zdarzy się pacjent z jako takim pojęciem o medycynie i pewnymi sugestiami co do diagnozy - jak on śmie w ogóle coś sugerować, przecież to ja jestem wszechwiedza medyczna i kolesiowi ze stanem przedzawałowym zdiagnozuję mocną zgagę... A jak koleś trafi do czarnego wora to cóż - "błędy się zdarzają" - doktorek powie przepraszam a pacjent zamieszka na wieki w prywatnym M1.
A ja kim jestemnajwidoczniej ich widzimisie ze odpisali
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość