Kowal pisze:Kupiłem go od Ciebie... :-
https://thumbs.cmc-versand.de/orig/watermark/1-8410-x-Robbe-Temperaturmonitor-8410_1.jpg
hevi pisze:Model wybrałem sam , nikt mi go nie wciskał. Prawdą jest fakt ,że jestem zielony jeśli chodzi o spalinę , dlatego próbuje zaczerpnąć wiedzy:) , czyli rozumiem ,że dokonałem kiepskiego wyboru przynajmniej jeśli chodzi o silnik?
hevi pisze:Paliwo tankuje do zbiornika głównego czy wyrównawczego?
Czyli jest tylko filtrowanie paliwa, a filtrowania powietrza w ogóle nie ma. Wlot powietrza do gaźnika jest goły (razem z kurzem, który silnik niszczy i komarami, które go hamują i przegrzewają).hevi pisze:czyli nigdzie nie ma trójnika z filtrem powietrza???? ...
Na pewno Heli, z olejem syntetycznym? Jeśli tak, moim zdaniem może na razie być.hevi pisze:... Co do mieszanki to kupiłem paliwo 16% nitro. ...
Ale właśnie ten "towar"? Jeśli tak, to "obcego" bym nie słuchał... A jeśli inny towar, to poproś go, żeby chociaż pod gaźnikiem zajrzał z latarką do kanału w wale, czy jest błyszczący, on będzie wiedział...hevi pisze:... trochę dziś rozmawiałem z kolesiem od którego kupiłem towar-zna się na silnikach spalinowych ...
Gdzie to przeczytałeś?!hevi pisze:... bo teraz doczytałem ,że gaźnik trzeba dla pewności na loctite wkręcić. ...
Wróć do „Silniki spalinowe i akcesoria”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości