Moderator: Kowal
doogi pisze:Ja również zaliczam dzisiejszy dzień oblotowy jako bardzo udany![]()
Wylatałem dziś rekordowo łącznie 10 pakietów (6 na Ligowcu, 4 na "kartoflisku") i co dla mnie nowość nie zawisy tylko loty postępowe bokiem
Parę chwil grozy było, ale udało się wrócić cało do domu
![]()
Przed chwilą wróciłem do domu i uzupełniam manę chociaż w kilku pakietach żeby także jutro z rańca się pojawić na Ligowcu, powinienem być w okolicach 8:00, więc mam nadzieję, że się wreszcie uda nam spotkać osobiście Marku
PS. Jeśli chodzi o ładowarkę to zdecydowałem się ostatecznie na coś bardziej budżetowego - SkyRc D100, bo nie potrzeba dodatkowego zasilacza, mocy ma dla mnie w miarę, bo 2x10A, no i cena poniżej 450złNo chyba, że ktoś ma z tym konkretnym modelem złe doświadczenia to przemyśle swój wybór raz jeszcze
doogi pisze:Ja również zaliczam dzisiejszy dzień oblotowy jako bardzo udany![]()
Wylatałem dziś rekordowo łącznie 10 pakietów (6 na Ligowcu, 4 na "kartoflisku") i co dla mnie nowość nie zawisy tylko loty postępowe bokiem
Parę chwil grozy było, ale udało się wrócić cało do domu
![]()
Przed chwilą wróciłem do domu i uzupełniam manę chociaż w kilku pakietach żeby także jutro z rańca się pojawić na Ligowcu, powinienem być w okolicach 8:00, więc mam nadzieję, że się wreszcie uda nam spotkać osobiście Marku
pkali pisze:... Lepiej dopytaj się jak jest z tą mocą ładowarki. W opisie są dwie moce - 100 i 200W w zależności co stosujesz DC czy AC.
miruuu pisze:... 500tka - czułem, że ta sprzedaż nie ma na celu ograniczenia liczby modeli
Moje mojzeszki czynią cudamarek_c4 pisze:miruuu pisze:... 500tka - czułem, że ta sprzedaż nie ma na celu ograniczenia liczby modeli
Prorok jaki czy co
pkali pisze:Lepiej dopytaj się jak jest z tą mocą ładowarki. W opisie są dwie moce - 100 i 200W w zależności co stosujesz DC czy AC.
The input of SKYRC D100 is AC 100-240V and DC 11-18V. In DC mode, the power of each channel is 100W. Total power is 200W.
In AC mode, it supports power distribution, for example, Channel A-70W, then Channel B-30W, the total power is 100W.
miruuu pisze:Co do ładowarki to moim zdaniem przepłacasz - przy tej opcji, którą wybrałeś wróciłbym jeszcze poszperać w HK EU albo na bazarek i wątek Kena.
marek_c4 pisze:Zapomniałem że zrobiłem telefonem kilka klatek z lotu kolegi
miruuu pisze:Udanych lotów.
Co do ładowarki to moim zdaniem przepłacasz - przy tej opcji, którą wybrałeś wróciłbym jeszcze poszperać w HK EU albo na bazarek i wątek Kena.
MASA pisze:miruuu pisze:Udanych lotów.
Co do ładowarki to moim zdaniem przepłacasz - przy tej opcji, którą wybrałeś wróciłbym jeszcze poszperać w HK EU albo na bazarek i wątek Kena.
Może szanowny Administrator - przestanie zaśmiecac wątek o lataniu w Poznaniu - wrzutami na temat ładowarki
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości