Zle sie stalo Kowal ze nie przyjechales. Wcale nie bylo zimno. Ja tez patrzylem na termometr i zabralem ze soba trzy polary i namiot na apke. POlarow nawet nei zalozylem, namiot zdjalem po pierwszym locie. Jest PIEKNIE! Zero wiaterku i nic nie szkodzi ze bylo ponizej 10 stopni.
Jutro. Jutro bedzie podobnie. I ja jutro bede i bede dluzej. A na weekend lekkie ocieplenie i dalej ładnie pod warunkiem, ze cisnienie nie zacznie spadac gwaltowniej. W sobote bedzie piekne latanko! Suuuperasnie! Przyjezdzac Panowie i korzystac poki jest z czego!! Kowal, jutro sie widzimy!
P.S. Nie wiem, ale fakt, jak przyjechalem to cola i woda juz byly, a jak odjezdzalem to nei bylo nikogo kto byl jak przyjezdzalem. Wiec albo Kowal, albo Waldek, albo Kula, albo w ogole jakis obcy.
Ja będę jutro koło południa z G380. Zaraz zainstaluję silnik, poładuję pakiety i może jeszcze mały test silnika zrobię. Jazz, co do trzech łopat to trzeba jeszcze poczekać bo SAB wypuści głowicę 14 października, razem z G500S. Na razie będę miał ZEALe 380mm na 23T na silniku.
Niech Moc Będzie z Wami, Ben DX18 Gasser 700 Goblin 550 Protos Mini RCmaniak.pl - SAB Goblin, MSH Protos, Spektrum, Fatshark, Cześci Trex, Drony wyścigowe
W weekend raczej to nie problem. Problemem nie jest to tez w tygodniu. W TYM tygodniu byl problem zeby wrocic do Warszawy bo likwidacja lewoskretu z Palacowej i jednoczesnie budowa zawrotki w kierunku nach Konstancin zajeła jeden pas ruchu w kierunku Warszawy i dwa razy sie przez to do roboty spoznilem po porannym lataniu. (naczy sie tak sie sam usprawiedliwialem przed soba:D:D:D)