MASA pisze:.... Ktoś będzie od rana - oprócz Tomka (benji)
No ja bede na 8:00, Marecki też wleci (dalej się zarażać ;D), chyba doogi obiecał wlecieć.
Oj będzie kolejka do polatania

Moderator: Kowal
MASA pisze:.... Ktoś będzie od rana - oprócz Tomka (benji)
MASA pisze:W związku z niedzielnym zajebustym dniem do latania - goblin 380 - po pięknej świecy wylądował na plecach
Po za oczywistym w...iem - bo to wyłacznie wina pomyłki / czyli braku umiejętności - szacunek dla trwałości
doogi pisze:MASA wyrazy współczucia, oby części szybko przyszły żebyśmy mogli jeszcze w tym sezonie oglądać piękne zjawiskowe Goblińsko
Ja się cieszę, że udało się mi ostatecznie polatać, bo miałem chwilę zwątpienia przed lotniskiem jak sobie uświadomiłem, że zabrałem do auta wszystko prócz... helika![]()
![]()
![]()
(nieszczęścia chodzą parami - w tym samym momencie oblałem się też kawą, chyba z wrażenia swojej głupoty
) Jak to się mówi: skleroza nie boli, ewentualnie nogi od chodzenia lub portfel od dodatkowo zużytej benzyny
![]()
Jak drugi raz dojechałem do lotniska i zobaczyłem, że wszyscy jeszcze są to już tylko zaciesz i obloty
marek_c4 pisze:Co do niedzieli - obowiązkowo JESTEM- myślę że start jakoś po 9:00 może nawet 9:30 (żeby nieco celcjuszów na termometrze zdążyło przybyć)
hevi pisze: ... ale chętnie do Was bym dołączył ... (
hevi pisze:To ja was zapraszam jutro do Rogoźna , bo znajdę 2 godziny na latanie między 11 a 13:) Co wy na to?Od Poznania 40km , 11-w strone Piły.
hevi pisze:To ja was zapraszam jutro do Rogoźna , bo znajdę 2 godziny na latanie między 11 a 13:) Co wy na to?Od Poznania 40km , 11-w strone Piły.
MASA pisze:... Marek jak byś chciał żebym spojrzał na twojego BX to będę jeszcze dzisiaj na 17:00
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości