MASA pisze:podejrzewam że 8:00 będzie piździawa - ale za to napewno słońce pod chmurami
ja bym się pisał na 9:30 - trzeba zaczać jeśc śniadania z rodziną
Masz rację - śniadanie rzecz ważna.
No to jesteśmy umówienie na niedzielę, na godzinę 9:30.
Moderator: Kowal
MASA pisze:podejrzewam że 8:00 będzie piździawa - ale za to napewno słońce pod chmurami
ja bym się pisał na 9:30 - trzeba zaczać jeśc śniadania z rodziną
marek_c4 pisze:No to super Panowie - widzimy się o 9:30
---
Marcin->
Mam już wszystkie graty uszykowane (heli z podłaczoną satelitą + DX-6
Tak na wrazie czego zabiorę jeszcze odbiornik i drugą satelitkę (jakby trzeba było cuś na nowo zbindować)
Czy zbindowana satelitka ma świecić ciągłym pomarańczowym kolorkiem ?
MASA pisze:marek_c4 pisze:No to super Panowie - widzimy się o 9:30
---
Marcin->
Mam już wszystkie graty uszykowane (heli z podłaczoną satelitą + DX-6
Tak na wrazie czego zabiorę jeszcze odbiornik i drugą satelitkę (jakby trzeba było cuś na nowo zbindować)
Czy zbindowana satelitka ma świecić ciągłym pomarańczowym kolorkiem ?
Tak - zwykle jak zgasnie to kret![]()
Dzisiaj piździło - jak bedzie tak samo jutro to najwyżej się przeniesiemy do modelarni.... ale zakładam że nie będzie problemów
pamiętaj o kątomierzu
marek_c4 pisze: z pełnymi gaciami uciekłem do domu
Niestety nie ma fotek z tego zajścia
lin3e pisze:marek_c4 pisze: z pełnymi gaciami uciekłem do domu
Niestety nie ma fotek z tego zajścia
A wiesz może to i dobrze
Sam pamiętam takie sytuacje jak koledzy pomagali na początku. Z czasem poukładało się to w głowie i to co było czarną magią kiedyś, teraz jest bardziej oczywiste. Tylko potrzebny jest czas czego wszystkim życzę
marek_c4 pisze:No to muszę kilka słów napisać
Byliśmy dzisiaj na lotnisku, ale u mnie z lataniem to spotkanie niewiele wspólnego miało - a dlaczego -> już wyjaśniam.
Otóż dzięki uprzejmości Marcina (Masa) udało się przejść w mojej 450-ce z aparatury Turnigy, na Spektrumową satelitkę podłączoną do Beast-X'a
Dzięki Marcinowi całość zaczęła normalnie latać, i słuchać nadajnika - poświęcił na to sporo czasu - za co jeszcze raz chciałbym mu bardzo podziękować.
Patrząc na to co robił, na pewno sam bym sobie z tematem nie poradził.
Tak więc na następnym spotkaniu ->![]()
![]()
lin3e pisze:Oo tak, miło jest chwycić za rozgrzany tłumik i się ogrzać. To zdecydowana zaleta.
Marecki pisze:Dzisiaj aż miło było popatrzeć na Marcina w akcji.
Stroił i regulował, a na koniec model w górę i kilka fikołków.
Szacuneczek !
PS. Mam nadzieję że niedługo pomożesz w ustawieniach mojej 450-tki
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości