km00710 pisze:Macie może namiary na jakąś hale? Wiem, że gdzieś latają halówkami ale nie mam pojęcia gdzie. Bo pogoda już lepsza chyba nie będzie.
Arena ?
Moderator: Kowal
km00710 pisze:Macie może namiary na jakąś hale? Wiem, że gdzieś latają halówkami ale nie mam pojęcia gdzie. Bo pogoda już lepsza chyba nie będzie.
marek_c4 pisze:km00710 pisze: ... Bo pogoda już lepsza chyba nie będzie.
Będzie, będzie - zobaczysz jak w weckend będzie ładnie (przynajmniej taką mam nadzieję)
MASA pisze:marek_c4 pisze:km00710 pisze: ... Bo pogoda już lepsza chyba nie będzie.
Będzie, będzie - zobaczysz jak w weckend będzie ładnie (przynajmniej taką mam nadzieję)
latałes cos od niedzieli?
wojtekr pisze:Protos Max 12S
SeKLeS pisze:Jak już Ci się znudzą, rezerwuję je do mojego rowerka. Postawili trochę fotoradarów w Olsztynie. Będzie na czym trollować
MASA pisze:Panowie z inenj beczki - poniewaz jestem zainteresowany lataniem w hali
Myślę że zanim się zaczniemy zastanawiac gdzie
powinniśmy sobie powiedzieć kto wogóle z naszej ie stałej ekipy byłby chętny, na jak długo będziemy potencjalnie wynajmować obiekt i za ile ( w sensie ile chcemy na to kłaść - oczywiście w ge wchodzi zawsze ściepa ale trzeba sobie myślę określić widełki) ?
mam kilka pomysłów i dojść ale wolałbym mieć z tyłu głowy jakie mamy oczekiwania
Piszcie kto wogóle się zaopatruje na taka opcję
doogi pisze:Mnie w ostatni weekend trochę przewiało i wciąż nie mogę się pozbyć dolegliwości "przeziębiennych", więc możesz na mnie liczyć jeśli chodzi o latanie na haliZ jednym zastrzeżeniem - dla mnie w rachubę wchodzą tylko weekendy:/
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości