Artu pisze:Ukryte przed światłem i w chłodzie...
Kruku pisze:Po dość poważnym wypadku na motorze, stwierdziłem że spokojnie i tak jeździć nie będę więc go sprzedałem i chciałem coś w jego miejsce.
No u mnie sypialnia, to raczej jest to najbardziej gorące miejsce w mieszkaniuSeKLeS pisze:po chłodnej stronie mocy eee tfuuuu.. mieszkania, znaczy się sypialnia jest od północy.
Artu pisze:No u mnie sypialnia, to raczej jest to najbardziej gorące miejsce w mieszkaniuSeKLeS pisze:po chłodnej stronie mocy eee tfuuuu.. mieszkania, znaczy się sypialnia jest od północy.
Klej nitka, i komplet starczał na 1 sezon, przy flybarze nie do zarżnięcia. Najlepsze jest ot że dwa serwa z tego HK latają teraz w kombaciew.wojtekr pisze:Wcale nie zapomniana- jak składałem TT 450 to u Ciebie trafiłem na specyfikację miedzy innymi serw Corona DS929MG- miałem je długo. Ale padały: 1 kret 1 serwo (a konkretnie jego mocowanie)
Jazz pisze:Krzysiek, jak patrze na te starsze modele, to chyba jednak lepiej jak nie wkladasz w nowe tyle serca bo wygladem moglyby dorownywac samolotowej tworczosci Aikusa
Wróć do „Jak zacząć fascynującą przygodę”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 0 gości