telemaniak pisze:Silnik się nie przegrzeje przy takim tempie?
Po to właśnie są szybkozapinki, żeby migiem zdjąć kabinę i wystudzić. W G700 z Bolo i Kolo na pokładzie chyba można się zapętlić, bo zapinasz górne a już trzeba odpinać dolne

telemaniak pisze:Silnik się nie przegrzeje przy takim tempie?
miruuu pisze:Dzisiaj oderbałem silnik od Danielusa i przy okazji zapożyczyłem od Piotra karte do programowania.
Chciałbym na początek sprawdzić czy software jest aktualny i zobaczyć co się da ustawic z komputera ale za chiny ludowe nie mogę znaleźć oprogramowania... Wujek gungle mie olał, może Wy pomożecie?
MASA pisze:Masz na fotach
Ja mam generalnie modele na Brainie i założeyłem że weglowa rama zawsze zasłania wiecmiruuu pisze:MASA pisze:Masz na fotach
A Ty nie masz satelitek tylko?
Ja montuje odbiornik z dwoma antenkami i mam dylemata czy ta obudowa (nie carbon)
Tam, jest taka alu nakładka czarna którą mam jako podstawkę pod Braina - ona odrazu jest blokada - nie kumam czegos - ty jej nie montujesz?miruuu pisze:Marcin, czy zostawiłes odstęp na odkrecenie śruby od ogona? Na fotkach wygląda jakby nie...?)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość