Regulamin forum
Jakiekolwiek wulgaryzmy, obrażanie innych użytkowników i wszelkie inne działania sprzeczne z powszechnie przyjętymi normami społecznymi będę automatycznie eliminować posty, wątki a nawet autora.
Człowiek przyjdzie do domu i od wejścia (na forum) parsknie sobie zimnym piwkiem prosto w laptoka. Teraz siedzę i rechoczę. Przeczytałem wszystkie 34 strony tego wątku, ale Minionki pobiły wszystko. Artu
Medyczny, ciekaw jestem ile kasowali za taki sprzęcior
Niech Moc Będzie z Wami, Ben DX18 Gasser 700 Goblin 550 Protos Mini RCmaniak.pl - SAB Goblin, MSH Protos, Spektrum, Fatshark, Cześci Trex, Drony wyścigowe
Buahaha, już nie obrażaj HK . Sporo chłamu sprzedają, ale nawet radio TGY 9X w środku wygląda lepiej A ten "tablet", no cóż, wygląda na solidny niemiecki produkt
Pozdrawiam, Bartek Raptor 50 Titan FBL, HK 450 Pro FBL. Samoloty nitro i elektro.
Bartekgazior pisze:A ten "tablet", no cóż, wygląda na solidny niemiecki produkt
Uchodźcy gdzieś pracować muszą... Andżela im załatwiła. A że wygląda to jak wygląda? W bombach nie musi być ładnie, byleby do pierwszego jebni....
Za co krzywo patrzy na mnie kobieta: ReX 500EFL 3GX vel ŚPIOCH Protos Mini vel... Miniak? Protos Pincet Extra 260 PA vel WiDmO Reactor vel Papierzak F16 - w budowie Aurora 9