super_mario2 pisze:To kolejny pomysł. Kurzy mi się żyrko GA-250 kupione za 10$ na HK.
Docelowo pójdzie do taniego modelu dla syna, a na razie pomyślałem że może go skitram do AXNa.
Wiem że to bez większego sensu, bo lata spokojnie i ospale - ale bardziej mnie interesuje nowe doświadczenie.
Na co założyć żyro: ogon, lotki ?
Bartoszko pisze:Na szybko Ci podpowiem, że najlepszy do EPP i podobnych jest klej cyjanoakrylowy gęsty (dostępny praktycznie wszędzie), z przeznaczeniem do styropianu. Polecam zakupić też aktywator, gdyż wtedy naprawa zajmuje drobną chwilkę.
Pozdrawiam.
a czy to nie jest tak ża CA wiążą wskutek "zasysania" wilgoci z powietrza i dlatego woda może być "aktywatorem"?Bartoszko pisze:nie musisz używać do klejenia CA aktywatora, ale kleje "gęste" do styro dość długo odparowują i wtedy aktywator jest nieoceniony..
Ramotny pisze:a czy to nie jest tak ża CA wiążą wskutek "zasysania" wilgoci z powietrza i dlatego woda może być "aktywatorem"?Bartoszko pisze:nie musisz używać do klejenia CA aktywatora, ale kleje "gęste" do styro dość długo odparowują i wtedy aktywator jest nieoceniony..
Wróć do „Szybowce i motoszybowce”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości