karol pisze:super_mario2 pisze:Popieram ideę BLING BLING
no pieknusibrakuje Ci jeszcze padli w kolorze. Gdzie kupiles sanki i lopatki ogonowe ???
karol pisze:
no pieknusibrakuje Ci jeszcze padli w kolorze. Gdzie kupiles sanki i lopatki ogonowe ???
Ja bym nie owijał kabli wokół elementów które przy krecie mogą je wyrwać (np. satelitka wokół podwozia). Niektórzy montuja ESC pod półka na pakiet (ew. dają tam odbiornik). Jakbyś przełożył ESC to wtedy dałbym satelitkę tu:karol pisze:Dzis caly dzien spedzilem na posprawdzaniu helika. Posklejaniu go, no i na ... upchaniu kabli. Prawdziwa mordega, kilka godzin kminilem co gdzie wcinac![]()
normalnie - PaintShop, PhotoShop. Ale są też automaty do tego... (google: automatic watermark)jedrus pisze:Jak Wy dodajecie napis "heli-team.pl" na zdjęcia?
jedrus pisze:Ja bym nie owijał kabli wokół elementów które przy krecie mogą je wyrwać (np. satelitka wokół podwozia). Niektórzy montuja ESC pod półka na pakiet (ew. dają tam odbiornik). Jakbyś przełożył ESC to wtedy dałbym satelitkę tu:
PPS. Jak Wy dodajecie napis "heli-team.pl" na zdjęcia?
A no jest taki program to sam Ci resizeuje zdjecia do zadanej rozdzielczosci, a potem dodaje znak wodny ( w naszym przypadku heli-team.pl). Program sie nazywa SNS-Resizer. Uruchamiasz go wprowadzasz parametry, mozesz dodac znak wodny. Najprosciej robisz w PS projekt o wymiarach 200x30px bez wypelniana. Robisz text o znanej tresci. Pokrycie dajesz na 95%, zapisujesz w .pnp i podajesz potem sciezke w programie. I gitara. A jak sie resisuje zdjecia ??? po prostu przenosisz metoda drag and drop na ikonke programu.
Wiktor pisze:czy to przez pakiet tak krzywo nachodzi?
Poskracałem kabelki
czy ,,wycinałeś" kawełek kabelka i lutowałeś?
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 0 gości