Witam, mam na imię Bartek, jestem z okolic lubelskiego, nauczyłem się wstępnie 'wznosić' na heli 3.5ch byle jakim z supermarketu, teraz od miesiąca stałem się posiadaczem mjx f649, troszkę większego kalibru 4CH i w tym celu zarejestrowałem się na forum, mam nadzieję że przysporzę jak najmniej problemów, a z czasem sam zacznę komuś pomagać. Pozdrawiam
Jeśli się nie mylę to masz co czytać o swojej maszynie na tym forum Powodzenia w wojażach.
więc widzę zrobiłem interes życia... szkoda że wcześniej nie trafiłem na akurat to forum.. bo tam gdzie czytałem opinię o tym heli, nikt nie pisał o tym co Ty wspomniałeś, i o tym co znalazłem teraz...
Hejka ... Ja też 2 tygodnie temu byłem pewien że 4 kanałówka to szczyt techniki, a moja jest naj, wtedy też trafiłem na to forum... chłopaki w 2 tygodnie (jednak bez użycie szpadla ) ustawili mnie na właściwy tor... słuchaj co mają do powiedzenia bo mądrze prawią i zazwyczaj wiedzą co mówią. Nie omieszkaj zaznać forumowego miodowego, to tutaj taki święty grall. Baw się dobrze