MASA pisze:miruuu pisze:Co do tych plagiatow... racja racja... ale na podróbki trexa jakoś się tak nie narzeka... a dla mnie to się niczym nie różni...
Nie zrozum mnie źle. Nie bronie klonowania, piractwa itd... tylko nie rozumie dlaczego akurat podróbka Goblina budzi u Ciebie takie emocjepodczas gdy tematy HK, tarota itd poruszane są na forach od dawien i jakoś traktowane są raczej jako "normalka"?
Roszczę sobie prawo do wypowiadania w kwestii która znam
Dlatego podałem przykłąd Assulta zeby pokazać niewielką ale znaczaca róznicę
klony / podróby Aligna - napewno nie lataja jak aligny i kosztuja na tyle mało że może je mieć każdy - każdy kto nie jest klientem Aligna (bo ci co są to zkolei nie sa klienatmi np HK)
natomiast klon Alzarca jest moim zdaniem tym samym modelem co 380 wykoannym przez inną fabryke - ta sama cena / promocja która pokazuje te same własciwości ... więc ten sam klient...
miruuu pisze:Panie Buchaj, a Twój trex jest pełnym trex em czy też ma jakieś klonowe elementy w sobie?
miruuu pisze:Wtyczki - chidzi Ci o te szybkowpinki? nie szukałem, ale rzeczywiście nie kojarzę żeby je podrabiali.
Ja brałem z BG z free shipping zanim dolar wystrzelił jeszcze bardziej.
http://www.banggood.com/ALZRC-Devil-380 ... 27081.html
Kolejne do testów będą lopaty:
http://www.banggood.com/ALZRC-380-FAST- ... 27088.html
Za 6 dyszek szkoda nie spróbować. Na tarotowych w 450tce latało mi się bardzo dobrze, to może i te nie będą do kitu....
kubacki pisze:Spodziewałem się większej różnicy w cenie a tu tylko 2 $, także zostanę przy oryginalnych półkach zwłaszcza ze jest to element który nie ulega uszkodzeniu.
miruuu pisze:kubacki pisze:Spodziewałem się większej różnicy w cenie a tu tylko 2 $, także zostanę przy oryginalnych półkach zwłaszcza ze jest to element który nie ulega uszkodzeniu.
Tak, tutaj różnica w cenie nie powala tym bardziej, że jak napisałeś trudno uszkodzić. Ja wziąłem głównie w celu sprawdzenia, czy szerokośc jest taka sama. Daje to nadzieje, że szerokość ramy i innych kluczowych elementów znajdującym się w jej środku będa również trzymały wymiary...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości