bahus pisze:Swoją drogą to jak na to wszystko patrzę z perspektywy czasu i tego co wiedziałem a co już wiem ... i ile tego trzeba naustawiać ... Wydawało mi się że kupię sobie kita, silnik, regler, żyro, serwa i ogniwa plus apkę podepnę i sobie polecę ... a tu wychodzi że każdy model nie dosyć że jest indywidualnie dobrany i poskładany to jeszcze indywidualnie poustawiany w najmniejszym szczególe, aż dziw bierze że łopaty są ustandaryzowane .... coraz bardziej mi się to podoba
MASA pisze:bahus pisze:Swoją drogą to jak na to wszystko patrzę z perspektywy czasu i tego co wiedziałem a co już wiem ... i ile tego trzeba naustawiać ... Wydawało mi się że kupię sobie kita, silnik, regler, żyro, serwa i ogniwa plus apkę podepnę i sobie polecę ... a tu wychodzi że każdy model nie dosyć że jest indywidualnie dobrany i poskładany to jeszcze indywidualnie poustawiany w najmniejszym szczególe, aż dziw bierze że łopaty są ustandaryzowane .... coraz bardziej mi się to podoba
Jest taki moment kiedy fajnie sobie o tym przypomnieć
...
To ten moment gdy - głośno albo cich mówisz !@#$% - potem grzecznie idziesz jakieś 20-30 metrów ze splecionymi palcami - licząc że może nie jest tak źle....
bahus pisze:...w mojej okolicy mam Matiego co prawda ale wolałbym mu gitary nie zawracać ...
Wróć do „Jak zacząć fascynującą przygodę”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości