gdybym sam miał problem z tym pakietem to bym pomyślał, ze coś ze mną nie tak ale Kula też ma takie ("Ma 2 sztuki i sa w miarę ok, ale jak na Gensy słabe." to raczej dyplomacja, ostatnio psioczył na nie). 4400 nie porównują się nijak do TGY 4000 HD- mam telemetrię w G500 więc wiem jak wygląda wydajność w funkcji czasu.
A ja myślałem że te gensy są dobre ,i wychodzi na to że są tylko że dla początkujących pilotów ale mogę się pocieszyć ze sporo czasu upłynie nim zacznę latać tak jak wy koledzy i przy zakupie kolejnych zapytam was które kupić
myślałem nad tym od G500 sport,ale skoro polecacie to od lynxa to takie zamówię bo na temat stockowych słyszałem ze są lipne. pinionka też mam zmienić??
Czy tak winno być? Czy ogonek ma/powinien/może być taki miękki? Poniekąd rozumiem, że tak.
W końcu to SAB, super marka, która nie potrafi zrobić przyzwoitych ślizgaczy ogonowych... - abstrahując od powyższego oczywiście. Ze ślizgaczem mam inne przejścia, a właściwie nie ze ślizgaczem, ile z cały ogonem .