zibik13 pisze:Czy ktoś może mi wytłumaczyć jak wyregulować V966,od dwóch dni się meczyłem aż połamałem tarcze sterująca,heli po wyjeciu z kartonu cały czas sciągał na lewą strone,próbowałem trymerami ale o zawisie nie było mowy.
zibik13 pisze:Czy ktoś może mi wytłumaczyć jak wyregulować V966,od dwóch dni się meczyłem aż połamałem tarcze sterująca,heli po wyjeciu z kartonu cały czas sciągał na lewą strone,próbowałem trymerami ale o zawisie nie było mowy.
miruuu pisze:W sumie w tak malym modelu moznaby podkleic cokolwiek na orczyk celem wydluzenia... Powinno dac rade. Ale dlaczego chinol tego nie zrobil??
zibik13 pisze::piwo2:To mój pierwszy heli ,nówka sztuka nie śmigana,pierwszy lot wyglądał jak reszta czyli ściągał na lewo.
Głowice połamałem zahaczając o ściany w domu ,heli cały przebadany i wygląda na to ze tylko tarcza sterująca uszkodzona. A co do głowicy to sie dogadamy
bahus pisze:A u mnie pojawił się cień szansy na tego mikrusa ... no nic zobaczymy czy będzie to droga V911 > V913 > symulator > V977 > Gaui X3... Dziewczyny chcą mi sprezentować ... V977 to dobra 6CH do ćwiczeń na początku przed Gauką ? Czy coś lepszego jest i szukać ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości