Moderator: Kowal
przemek pisze:marek_c4 pisze:przemek pisze:Marek spróbuj niebieskie serwo savery, naprawdę wiele ludzi je chwali, tym bardziej że nie szarpiesz maszyny do granic możliwości i masz głowicę dfc.
Mam takie delikatne pomarańczowe.
Pasują idealnie na ośki moich serw, więc chyba spróbuję z tym co mam.
Zakupy będę robił w rc forever, jak możesz to podrzuć linka do tych niebieskich (jeżeli są w rcf) to w sumie przy okazji ....
Ja kupowałem na BG:
http://www.banggood.com/Tarot-Hitec65mg-KST115mg-215mg-Plastic-Servo-Arm-TL2258-p-931604.html
miruuu pisze:Dlatego warto lądować na idlu... I polecam Ci potranować. Moim osobistym zdaniem lądowanie (po jakimś ogarnięciu tego) na ildu jest po prostu bezpieczniejsze dla modelu i bardziej kontrolowalne.
przemek pisze:No i luxOśki z kst pasowały bez problemu?
przemek pisze:Czekaj czekaj bo się pogubiłem
Napisałeś, że w obu serwach ukręciły się ośki, na które nasadza się orczyki. I ja zapytałem, czy te osie będące w zestawie z zębatkami do serw KST pasowały do Twoich TGY bez żadnych przeróbek
Bo z tego co widzę, osie na orczyki są w zestawie.
marek_c4 pisze:Po kolejnym cyklu ładowania i rozładowania wygląda to tak:
Pakiet po naładowaniu (prądem 2,1A)
Pakiet po rozładowaniu ładowarką (prądem 3A)
Po mojemu pakiet do utylizacji.
miruuu pisze:Dlatego warto lądować na idlu... I polecam Ci potranować. Moim osobistym zdaniem lądowanie (po jakimś ogarnięciu tego) na ildu jest po prostu bezpieczniejsze dla modelu i bardziej kontrolowalne.
wojtekr pisze:chodzą ciężej właśnie dlatego, że trzeba podpiłować ośki- tą część, która wchodzi w potencjometr- porównaj do ułamanego oryginału.
gumi pisze:Jak wynika z prognoz na sobotę jest przewidywana lotna pogoda. Może na lotnisku KTOŚ się pojawi?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości