Moderator: Kowal
lenu pisze:Ktoś wie po co jakiś "umpa umpa" przyjeżdża na rejestracji DW w Fordzie i rozjeżdża nam pasy? Nie miałem już jak do niego podjechać potem, ale jak odjeżdżałem z latania to stał w krzakach, w lusterku widziałem tylko jak jedzie na miejscówkę, wracając z biedrony już stał na środku pasów. Pogoda się zrobiła super, jutro może też tak koło 16:30 wpadnę.
ocean_wro pisze:lenu pisze:Ktoś wie po co jakiś "umpa umpa" przyjeżdża na rejestracji DW w Fordzie i rozjeżdża nam pasy? Nie miałem już jak do niego podjechać potem, ale jak odjeżdżałem z latania to stał w krzakach, w lusterku widziałem tylko jak jedzie na miejscówkę, wracając z biedrony już stał na środku pasów. Pogoda się zrobiła super, jutro może też tak koło 16:30 wpadnę.
Łe, no Pany
DW to Wrocław
U nas nie ma takich debili, no takiego zagęszczenia jak w okolicach wiejskiej, alei ujazdowskich i krakowskiego przedmieścia to w całej Polsze nie uświadczysz, ale żeby kolo z Wrocka przeszkadzał kolegom na Regułach....wstyd.
Trza coś z tym zrobić
lin3e pisze:Jeśli Goblin to tylko elektryk. Spalinka ma swoje plusy. Pakiecik awio 5 min ładowania
Bartekgazior pisze:No nie wiem czy takie 5 minutAle powinien wystarczyć jeden pakiet, do elektro trzeba kilka, nie zawsze da się wszystkie napełnić elektronami w jednym podejściu. Do niedawna miałem pakiet wodorków. Ich się nie da naładować zbyt szybko, no chyba że tylko raz
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości