Można polatać, jest to nawet wskazane. Stawiennictwo osobiste też, bo w inny sposób przepustki nie odbierzesz. Kulek już nie szukajcie, zamówiłem przy okazji u Kenobiego.
Jak kupisz mi zapałki, to zrobię Ci helikopter... 73, SP6LEO TT Raptor 50 E-Titan|Align TRex 450 Pro|Blade 130 X|Blade mCP X OBL|XK K120|Asssault Reaper 500 Futaba T14SG|Robbe-Futaba FX-18 V2 Kyosho PureTen EP Alpha 3|Reely P240 Hotlander|TT Naulantia|HK Bat 1
Ja też nie mogłem się doczekać, niestety ten weekend pasuje mi jak pięść do nosa. Najprawdopodobniej wpadnę po przepustkę, może powiszę po jednym pakiecie miniakiem i mx3, żeby się nie zastały i będę się zmywał.
Zabiorę je dzisiaj ze sobą i dam Michałowi. Nie ładowałem ich, nie miałem pewności czy się pojawię na lotnisku, a rozładowanie takiej ilości zajęłoby mi wieki, więc będą w storage. Przetestujecie je sobie na spokojnie, nie musicie podejmować dzisiaj decyzji.
Panowie, niestety chyba się wypiszę z helików. Zatem moja x3 jest do sprzedania, potem dx-9 i Raytronic. Daję na razie lokalnie bo każdy ją zna, a zdjęć jeszcze nie mam. Dla przypomnienia HW50A, Scorpion, Mksy 95, brain. Zainteresowanych zapraszam na pw/tel. Pzdrv.