Moderator: Kowal
miruuu pisze:Coście tam robili?
przemek pisze:Marek, dzieki ze przyjechales i dzieki ze wziales Goblina! W koncu zobaczylem na zywo klase 700, cos pieknego...
przemek pisze:P.s. W pewnym momencie zaczalem troche na około pytac o funcaba ale nagle zorientowalem sie, ze Twoja LP moze o tym nie wiedziec
Milo bylo Was spotkac, do zobaczenia w weekend!
Kowal pisze:Mirek, Ty lubisz dłubać.....wiem to.... :-/. Musisz rozciąć folię skalpelem, cienką igłą lub skalpelem "wyprostować" balsę na tyle na ile się da i nasączyć rzadkim CA. Później clearcote albo i nie. Folię jedziesz żelazkiem do skrzydła. Drugi sposób to wyciąć uszkodzony fragment i zastąpić nowym. Mogę dać Ci balsę na to.
Kenobi36 pisze:potrzebuję dampery do t-rexa 500, nie za twarde, jakby ktoś miał zabrał na pałacową to by było super.
Kenobi36 pisze:Tak się przypominamKenobi36 pisze:potrzebuję dampery do t-rexa 500, nie za twarde, jakby ktoś miał zabrał na pałacową to by było super.
miruuu pisze:Kenobi36 pisze:Tak się przypominamKenobi36 pisze:potrzebuję dampery do t-rexa 500, nie za twarde, jakby ktoś miał zabrał na pałacową to by było super.
To i ja się przypomnę:
potrzebuję zębatki
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości