trochę reklama

aikus pisze:Neomutant, jestem w stanie wytworzyc film, ktory bedzie jasnym przejrzystym i jednoznacznym dowodem ze jestem bezposrednim potomkiem Mira i Dinozaura. Beda zeznania wybitnych ekspertow, naocznych swiadkow, wszyscy ktorzy widzieli, wiedza, ale prosza zeby nie ujawniac ich personaliow i tak dalej... Cale sztaby ludzi. Wszystko to bedzie. Tak samo jak w twoim i wszystkich podobnych filmikach o teoriach spiskowych.
Tez w to uwierzysz jak zobaczysz?
Artja pisze:Aikus, ale co zrobisz jak nic nie zrobisz? Nie mamy na to żadnego wpływu. Patrzymy w bezmuchrne niebo, otwieramy dzioba ze zdziwienia i łykamy te szczochy lecące z góry, łudząc się że to deszcz pada. Pociesz się, że z pozycji mrówki i kleszcza wygląda to podobnie. Szczególnie ten drugi musi się nieźle wpieniać kiedy zaczyna ssać Mirasa... miała być hemolobina, a to... co to K&%#a jest...?
Woda najczesniej, ziemia, woda... halucynacja, hemoglobina... Dwutlenek wegla... Taka sytuacja...
Najczesciej to chemia mnie interesuje...
Nie podoba mi sie
Mistyfikacja mnie interesuje cos takiego... proszki kurde, nie...
aikus pisze:Rajcuje Cie straszenie innych, mniej swiadomych? Czy jak?
Przepraszam za obcesowosc moich pytan, ale one sa jak najbardziej powazne.
To zjawisko spoleczno socjologiczne mnie tak samo wkurwia jak interesuje... Stad te pytania.
SeKLeS pisze:Więcej tego gówna w żarciu jest...
aikus pisze:Misiek, dobrze wiesz o co chodzi. Nie zmienilem zdania.
Tak samo jest z wplywem ekseprymetnow pogodowych na ekologie naszej planety.
Prawdziwe problemy leza gdzie indziej i zaczynamy sobie w ostatnich latach (jako cywilizacja) powoli zdawac z tego sprawe, ale dalej nie jest rozowo, bo jako ze caly czas zyjemy w czasach skrajnego dobrobytu i rozpasania, natychmiast znajduja sie "nalezymisie" ktore chca na tym zrobic biznes.
Ale to juz oddzielny temat.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości