I co?? Zatkało kakało??

marketleader pisze:E tam. Sranie w banie. Chemitrails to pikuś w porównaniu ze ściemą jaką Rząd Światowy wciskał nam od lat:
I co?? Zatkało kakało??
Kowal pisze:Śmieszne jest to, że spotkałem aktywnch inżynierow pracujących w lotnictwie wierzących w płaską ziemię.......
aikus pisze:Kowal pisze:Śmieszne jest to, że spotkałem aktywnch inżynierow pracujących w lotnictwie wierzących w płaską ziemię.......
Jaja sobie robisz? To nie jest śmieszne, to jest przerażające...
marketleader pisze:E tam. Sranie w banie. Chemitrails to pikuś w porównaniu ze ściemą jaką Rząd Światowy wciskał nam od lat... I co?? Zatkało kakało??
Kowal pisze:aikus pisze:Kowal pisze:Śmieszne jest to, że spotkałem aktywnch inżynierow pracujących w lotnictwie wierzących w płaską ziemię.......
Jaja sobie robisz? To nie jest śmieszne, to jest przerażające...
Dla mnie to jest śmiezne :-p.
Neomutant pisze:hey widzieliście ten naprawdę nie źle zrobiony film o wojnie? w Trailerze jest oryginalna muzyka z filmu ( wiem bo film mam w całości i oglądałem ).
Trailer polecam oglądać w jakości co najmiej 720p jak nie 1080p
Syfon pisze:Neomutant pisze:hey widzieliście ten naprawdę nie źle zrobiony film o wojnie? w Trailerze jest oryginalna muzyka z filmu ( wiem bo film mam w całości i oglądałem ).
Trailer polecam oglądać w jakości co najmiej 720p jak nie 1080p
Mam ten film na niebieskim ew. smutnym promieniu. Ogladalem juz z 3 razy i film bardzo dobrze zrobiony. Niczym nie ustepuje efektami Szeregowcowi Rajanowi. Jesli ktos lubi tematyke wojenna to koniecznie powinien obejrzec. Wg mnie pokazuje realia powstania, o ktorych sie glosno nie mowi.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości