A jak jest coś w pobliżu, to ewentualnie na obiad jakiś katering

Moderator: Kowal
zborecque pisze:Jakby moja żonka wpadła na pomysł jakichś papryczek nadziewanych czy ryby w ziołachtakich dopiero "do położenia".
zborecque pisze:Rozumiem, że "miejsce na grillu" zwykle jakieś jest? Jakby moja żonka wpadła na pomysł jakichś papryczek nadziewanych czy ryby w ziołachtakich dopiero "do położenia".
aikus pisze:W członek męski bedzie kielbas z grilla - tak patrzac na doswiadczenie z roku poprzedniego
zborecque pisze:Hej, takie pytanie jeszcze z dziedziny kulinariów. Ponieważ będę 1-szy raz, a będzie ze mną żonka, która ma fioła na punkcie gotowania - to zapewne będzie chciała coś przygotować. Czy coś mamy/możemy konkretnego przygotować? Pytam pod takim kątem: co najwygodniej będzie jeść/przyrządzić na miejscu, czego będzie w CH*** dużo i nie ma sensu przywozić więcej itp. Jak to w ogóle do tej pory było apropos zrzuty - zrzuta jest na jedzenie też, czy każdy przywozi prowiant dla siebie?
VaderJK pisze:...czy jest jakaś forma odpłatności...np na...toitoie
VaderJK pisze:No ale przynajmniej rząd wielkości bo czy to będzie 20zl czy 200 to trochę zmienia postać rzeczy jak mam przyjechać 350km...
miruuu pisze:W niedziele niech pada. Ja i tak będe chyba tylko sobotę... :/
Aaa w piatek tez niech pada
Wróć do „Imprezy krajowe i zagraniczne”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości