miruuu pisze:Supermario, czy da sie sie w wocie jakos ustawic rewers na kamerce? Fajna giera ale ja z tych co zeby w gore to ciagna do siebie. A tu dupeńka...
Nie wiem, mam bana na androidy

miruuu pisze:Supermario, czy da sie sie w wocie jakos ustawic rewers na kamerce? Fajna giera ale ja z tych co zeby w gore to ciagna do siebie. A tu dupeńka...
miruuu pisze:A pytanie w drugą stronę... Udali Wam sie korzystac z nadajnikow jako joistickow do jakis gier lotniczych na kompach? Sorry. Ten deszcz wywoluje frustracje :/
aikus pisze:Oj bez przesady Ramotny... Ja rozumiem ideologie i tez z tego powodu bym kiedys to cale Redmont najchetniej w powietrze wysadzil... Teraz jakos z tego wyroslem i jak pominac wzgledy religijne, to systemy M$, sa porzadnymi systemami stosowanymi w biznesie, grube miliony kosztuja i grube miliony sie na nich zarabaija. No chocbys mowil co chcesz - nie pohandlujesz z tym.
wojtekr pisze:Co innego babole a co innego skunksiarska polityka firmy: (trzeba będzie przenieść do brudnopisu)
wojtekr pisze:- Internet explorer i blokada niektórych stron na innych przeglądarkach- na szczęście już historia
- niemożność wejścia przy restarcie do BIOS'u w W8 (Samsung)
wojtekr pisze:A babole się zdarzają:
- Windows Vista- na szczęście już historia
wojtekr pisze:Co innego babole a co innego skunksiarska polityka firmy: (trzeba będzie przenieść do brudnopisu)
- Internet explorer i blokada niektórych stron na innych przeglądarkach- na szczęście już historia
- niemożność wejścia przy restarcie do BIOS'u w W8 (Samsung)
A babole się zdarzają:
- Windows Vista- na szczęście już historia
wojtekr pisze:to wyobraź sobie jak by było jak byś jej nie miałGorszy był tylko Windows ME
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 0 gości