Model jest tak lekki ,że dla mnie starczają pierwsze dwa

radekfran pisze:Konkretnych obrotów nie znam ,natomiast mam ustawione krzywe 60 ,70,,80 procent na poszczególnych idlach.
Model jest tak lekki ,że dla mnie starczają pierwsze dwa.
PiotrS pisze:A jak zamocowałeś RT71?
RT 71 mają otwór 2 mm.
Do P480 i P500 lepsze są RT 72. One mają otwór 2,5 mm.
Carson pisze:radekfran pisze:Konkretnych obrotów nie znam ,natomiast mam ustawione krzywe 60 ,70,,80 procent na poszczególnych idlach.
Model jest tak lekki ,że dla mnie starczają pierwsze dwa.
Podobno latanie na tak niskim gazie (60%) w reglu grozi jego spaleniem i w ogole jest wtedy bity i kopanytak na forach wypisujo. Ale jez latam na 60% w logosie z HW80
Najbazpieczniejszy jest jednak na półce.miruuu pisze:Ja słyszałem, że jak się lata na włączonym wirniku to niektórym potem łopaty się łamio. Co robic
Bi0ly pisze:No ja jak cisnąłem w lecie x360 na niskich obrotach to regiel po dwóch pakietach pipczal. Podniesienie obrotów pomogło rozwiązać problem. W MSH380 taki problem się nie pojawił, ale w swoim mam regiel 60A to może dla tego
Wysłane z mojego FIG-LX1 przy użyciu Tapatalka
Chyba miałem niższeCarson pisze:Bi0ly pisze:No ja jak cisnąłem w lecie x360 na niskich obrotach to regiel po dwóch pakietach pipczal. Podniesienie obrotów pomogło rozwiązać problem. W MSH380 taki problem się nie pojawił, ale w swoim mam regiel 60A to może dla tego
Wysłane z mojego FIG-LX1 przy użyciu Tapatalka
To dziwne bo ja w lato tez latalem x360 na niskich obrotach (62%) i nic mi nie pipczaloregiel alzrc 50A
Piotr_T pisze: tyle że... bardzo słabo wygląda jego dostępność.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość