O to to to.., dokładnie, potwierdzam. Dla tego najpierw zebrałem graty a potem kit. Poza tym małe pudełeczka nie zwracają tak na siebie uwagi żonyPietrek pisze:A to jasne, że można składać kit w zasadzie bez gratów i je później dołożyć ale frajda jest jak ma się wszystko, otwierasz browara za browarem i jedziesz z tematem od początku do końca.![]()
mwx pisze:Przygotowanie produkcji jest droższe. Żeby opłacało się wytłaczać to nakład musi być duży. Do wytłaczania takiego dużego elementu potrzeba wytłaczarki z dość sporą siłą zamknięcia (droższej)
Osa pisze:No ale mu chodziło o wydruk już kabinki bez przechodzenia przez etap formy.
Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
dawo pisze:Kondona z supełkiem i będzie gładkoi nawet kolory będą do wyboru.
Artja pisze:Do mnie w ogóle nie przemawiają drukowane elementy nośne silnie obciążone typu podwozie. Ale do kabinki to można spróbować wydrukować konstrukcyjny szkielet nośny jakiejś fajnej abstrakcyjnej budy i obciagnac to czymś
radekfran pisze:Hej !
Chętnie bym zobaczył taką drukowaną kabinkę . Od jakiegoś czasu sam zabawiam się drukiem 3d , i jakoś tego nie widzę .
miruuu pisze:Masz drukarkę?radekfran pisze:...sam zabawiam się drukiem 3d...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości