Beier pisze:rytuje mnie postawa Adama
Beier pisze:Jestem super, wszystko wiem i to najlepiej". Trochę pokory..
jedrus pisze:Panie, wygląda zajebiaszczo, ale... ja tam prosty chłopak jestem wiem, że jest E-Sky, Align i Gaui - co to ten Outrage???
I jeszcze jedno - tak jak i tu przy okazji budowy Ramotnego pojawił się temat głowicy 140 st - czemu to takie ważne/ciekawe - tylko się domyślam, że z jakiś powodów jest lepsza od 120 st i nie występuje często w przyrodzie
Tu trochę mnie zadziwiłeś bo kwestia różnych otworów wewnętrznych obu bieżni łożysk oporowych głowicy jest znana od KingaLuke Skywalker pisze:"Problem" polega na tym, że bieżnie łożyska oporowego mają różne średnice otworów: mniejsza ma około 5,95mm, a większa 6,15. Oczywiście "na oko" tego nie stwierdzimy. Przeoczenie tej informacji na wspomnianej stronie instrukcji spowodowało, że okucia obracały się z wyczuwalnym oporem. Po prawidłowym montażu jest cacy.
Ramotny pisze:Tu trochę mnie zadziwiłeś bo kwestia różnych otworów wewnętrznych obu bieżni łożysk oporowych głowicy jest znana od KingaLuke Skywalker pisze:"Problem" polega na tym, że bieżnie łożyska oporowego mają różne średnice otworów: mniejsza ma około 5,95mm, a większa 6,15. Oczywiście "na oko" tego nie stwierdzimy. Przeoczenie tej informacji na wspomnianej stronie instrukcji spowodowało, że okucia obracały się z wyczuwalnym oporem. Po prawidłowym montażu jest cacy.(albo i jeszcze dawniej) i takie rzeczy sprawdza się ?automatycznie? ?
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości