Marketing nie marketing, model naprawde robi super wrazenie, nie bede sie powtarzal, bo poza tym ze widzialem - nic sie nie zmienilo - nie latalem, wiec nie wiem jak sie nim lata.
Natomiast jesli Kennobi robi sobie na forum reklame to IMHO kto jak kto, ale wlasnie Kenobi, za wklad merytoryczny jaki forum mu zawdziecza, ma do tego swiete prawo. Tym bardziej, ze umowmy sie, nie zasrywa nas reklamami, i w gruncie rzeczy ogranicza sie do podpisu w stopce.
Wiec, bardzo prosze... wyluzowac wora.
Zdarzalo mi sie czasem narzekac na PR Krzyska, ale bogiem a prawda, TAKI wlasnie marketing, i taka reklama to jest dokladnie to czego bym oczekiwal od kazdej firmy i nie mialbym absolutnie nic przeciwko temu zeby tak bylo wszedzie.
Zadnych oczojebnych bannerow utrudniajacych korzystanie ze strony.
Zadnego napierdalania mailami czy smsami.
Poprostu informacja o nowosciach i opiniach o nich w stosownym miejscu.
Opinia - moze byc subiektywna, ale tak sie sklada, ze wiem jak Kenobi lata i jego zdanie sie dla mnie liczy, z reszta kazdy moze sie latwo dowiedziec, bo jutub Kenobiego tez zna.
Wracajac zas do meritum...
Tak, chyba tak, ja chyba juz wiem co bedzie Moim helikopterem do latania od swieta.
Bedzie to Protos 570 (albo cos podobnego - co tam sobie MSH wymysli) - jak tylko sie pojawi.

@Ben

O matko, jak to spierdolila? Na Palacowej Ci uciekla?
Ale ona przeciez zna quady, nie raz byla z Toba jak latales...
Ktos ja nastraszyl czy co?
Kenobi36 pisze:Artu pisze:Ja osobiście zazdroszczę Krzyśkowi, że ma możliwość połączenia tego co lubi, z tym co daje możliwość napełnienia miski Perły

Niestety nie ma nic do zazdroszczenia, ogólnie nie ma nic gorszego jak się starasz a w zamian widzisz zjeby

Olej to Ben... Ludzie czasami maja poprostu bledne wyobrazenie na temat otaczajcego ich swiata... to wszystko.