Radziaf pisze:Pytanie jakiego masz androida, ja próbowałem łączyć się androidem 6.0.1 i żadne kombinacje nie pomagały (nawet piny krążące po sieci), dopiero na Androidzie 4.0 złapało połączenie (już bez pytania PIN).
Jak pamiętam jeszcze, to BT nie powinien być parowany pod androidem lecz przez aplikację (rzekomo). Jeśli masz zrobione parowanie pod androidem to wywal ją i zrób przez aplikację zyx'a.
Radziaf pisze:Mi połączenie ruszyło na androidzie 4.2.2 z apką ZYX-S2/PRO 1.0. Jak masz możliwość sprawdzenia u kogoś ze starszym oprogramowaniem to działaj w tym kierunku. Niestety Tarot nie granie się do aktualizowania swojego softu
Galo82 pisze:Witam, odezwę się bo to ode mnie kupiłeś; Niestety pod nowszymi Androidami, są jaja z tym BT, pyta o pin.. to fakt, mnie się za którymś razem udało mam Androida 6.0, telefon Xioami mi5, niestety nie za każdym razem się udaje.. i ciężko mi tu jakąś specjalną procedurę podać, tak jak pisali poprzednicy.. apka stara, i wszędzie po forach jest problem, i polecają jak najstarszego Androida, pin 5782, taki mia zadziałał.
Szkoda faktycznie że Tarot zarzucił projekt.., bo i apka na androida, delikatnie okrojona niestety, kompletnego setupu nie da się na niej zrobić, brakuje np, poziomowania wszystkich serw cykliki.
Galo82 pisze:Zyx s2, bez problemu ustawisz pod win10, nie trzeba żadnego starego kompa, tu bardziej chodzi o bt i telefon, aby móc grzebać na lotnisku, ale w sumie też racja , ja ustawiłem i latałem na defaultowych ustawieniach, nic więcej nie trza mi było.. ale ja zaczynam dopiero poza zawisy wychodzić..
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości