miruuu pisze:Dlaczego podniosłes cut off? Moim zdaniem to nie jest dobry krok. Lepiej psuć pakiet niż model...
Kenobi36 pisze:Tak czytam twoje posty i mam wrażenie że jakieś woodoo.
Co to znaczy że regulator się wylogował i zalogował? Podczas logowania dawał jakieś sygnały dźwiękowe?
Czy może po prostu chodzi o to że silnik stanął a potem ruszył ?
Domyślnie regulatory YGE są ustawiane na ochronę na 3.1V
2.9V nie powinno powodować wyłączania się silnika.
A czy ty masz solida czy OWB, bo jak owb puści to silnik jest tak cichy że może się wydawać że się wyłączył.
Jak silnik ma problemy ze startem to można startup power podnieść, przy pasku np na 4%miruuu pisze:Dlaczego podniosłes cut off? Moim zdaniem to nie jest dobry krok. Lepiej psuć pakiet niż model...
A czemu psuć model, lipo protection jest na slowdown, nie ma szans aby spadł.
Damdodo pisze:Wylogował/zalogowal znaczy jakby się wyłączył a potem włączył. Czyli sygnały dźwiękowe jak przy podłączeniu pakietu
Kenobi36 pisze:Damdodo pisze:Wylogował/zalogowal znaczy jakby się wyłączył a potem włączył. Czyli sygnały dźwiękowe jak przy podłączeniu pakietu
To znaczy że wygrywał melodyjkę logowania w locie ?
Kenobi36 pisze:Do Damiana,
A ile masz piknięć? I na ile odcięcie?
miruuu pisze:Yepy (wiec yge pewnie tez) mają czasem tak ze jak się zejdzie na pakiecie poniżej jakiegoś tam poziomu to potem po zalogowaniu będzie pikało cały czas i piknanie będzie ustępować tylko na włączonym throttle. Po wyłączeniu znowu będzie pikało.
Żeby przestał pikac wystarczy podłączyć kartę na chwile l, coś kliknąć i juz.
Miałem tak w reaktorze gdy zbyt głęboko rozladowywalem pakiety.
Kenobi36 pisze:Jak chcesz reklamować to mi go wyślij to odeślę do msh, tylko nie może mieć uszkodzeń mechanicznych.
Dane są przechowywane w procesorze, podtrzymianie napięcia nie jest potrzebne.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości