miruuu pisze:Dlaczego?MASA pisze:myślę że to była ironia z tym wrażeniem...
miruuu pisze:A co się z nim dzieje? Od kiedy przestałem zmieniać idle w locie nie miałem z nim już żadnych problemów. Ale od tego czasu zrobiłem nim dopieor ok 40 lotów więc zbyt wcześnie na konkretne wnioski z mojej strony...MASA pisze:Co do regulatora to umówmy się, że to że poddaję go jeszcze próbom i że rozgryzłem jak się go konfiguruje to w pełni się mieści w definicji słowa hobby
wojtekr pisze:Wsadź cokolwiek ustawialnego- YEP'a, HW etc. Nie śledzę wątku ale te problemy z ogonem to nie kiepsko działający gov?
miruuu pisze:Dodam jeszcze, że te obroty które mam obecnie są na poziomie ok 3100. Przy tym poziomie model lata fajnie. Ma sporo powera (zdecydowanie więcej niż miniak) i nie jest już taki sztywno-dziki jak na wyższych.
Jeżeli większe łopatki na to pozwolą (bo te na pewno nie) chętnie zejdę z obrotami do ok 2800-2900. Przy jego wadze i tak będzie przyjemmnie szarpał a będzie bardziej pod moje preferencje sterowania.
wojtekr pisze:Wsadź cokolwiek ustawialnego- YEP'a, HW etc. Nie śledzę wątku ale te problemy z ogonem to nie kiepsko działający gov?
wojtekr pisze:ne wiem, nie jestem w temacie ale hardcorowo ustawiony gov może szarpać ogonem, nie?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości