Moderator: Kowal
Rafules pisze:Dzieki wielkie Marecki . System sprawdzilem w locie i jest wszystko ok .Pozdrawiam.
Marecki pisze:Rafules pisze:Dzieki wielkie Marecki . System sprawdzilem w locie i jest wszystko ok .Pozdrawiam.
Cieszę się że wszystko jest Ok. Pozdrawiam
gusto pisze:Hej widzę sami chętni do pomocy!![]()
gusto pisze:A tak poważnie to nie chcę żebyście za mnie odwalili całą robotę.Dzięki chłopaki ustawiliście to spadam.![]()
Chcę sam zrobić jak najwięcej ale wiem że bez pytań się nie obędzie.
gusto pisze:Sami jak zaczynaliście to głowa was bolała od ilości i mnogości ustawień.![]()
gusto pisze:Sprzęt już wybrałem jestem w trakcie kompletowania.Heli to tarot 450 a apka turnigy 9xr pro.Taki tani sprzęt na początek.![]()
Ma ktoś z was podobny ?
gusto pisze:Na pewno do was wpadnę na ligo jak tylko dam radę czasowo.
Niestety w dzisiejszych czasach bywa ciężko sami wiecie tym bardziej że mieszkam po drugiej stronie miasta.
mwx pisze:No nieee... minęło chyba z 30 godzin od Twojego posta i nikt się nie rzucił.. co za g*wniane forum
mwx pisze:Na początek powinieneś spróbować ustawić wszystko co się da sam - jak ktoś ustawi za Ciebie to zrobi Ci krzywdę. Wielu takich na lotnichu się przewinęło, co ktoś im jakąś opcję w nadajniku ustawił 3 lata temu i nadal nie potrafią dojść do tego co to było, a na wszelki wypadek nie grzebią żeby nie popsuć.
gumi pisze:Gusto, jeśli jeszcze apki nie nabyłeś, to popatrz za czymś lepszym, jakość Turnigy jest losowa
mwx pisze:Pokaż zdjęcie tego Tarota. Do tych starszych zaczyna brakować części (ram), nie ma sensu żebyś ładował się w coś, czego nie naprawisz po krecie
mwx pisze:Czyli gdzie? Też mam na Ligowiec "po przekątnej", może mieszkamy na tym samym zadupiu.. Mamy tu po zachodniej stronie bardzo małą grupę wsparcia, wbijającą heliki w glebę na polu w Dąbrówce albo Kiekrzu.
gusto pisze:Witajcie.
Mam zamiar kupić Heli 450.
gusto pisze: czasem jakieś durne pytanie będę musiał zadać.
gusto pisze:Na giełdzie jest jeszcze tarot 480 galo ale nie wiem czy dla żółtodzioba będzie ok![]()
gusto pisze:No i pieknie![]()
Ja mieszkam na grunwaldzie do was jest znacznie bliżej.Dajcie znać gdzie latacie i kiedy to się spróbuję z chaty wyrwać.
Też może wbiję w ziemię v977.
Galo82 pisze:- różnica między 325 a 360.. w cenie łopat.. z nóg nie zwala.. bo to 20-30zł,
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości