miruuu pisze:Tam też jest opcja, żeby ładować zdjęcia od razu korygowane do rozmiaru np 800x600?
Fotki, które robie są znacznie większe i mogą źle wyglądać w postach a nie chce mi się też samemu pomniejszać..?
miruuu pisze:A to jeszcze jedno pytanko. Może tym razem się uda
Jak wklejam z googlowych zdjęć, robię to tak, że wyświetlam zdjęcie, wybieram właściwości i stamtąd kopiuje adres zdjęcia, który wklejam na forum.
Przypuszczam, że google wymyśliło na to jakiś lepszy sposób, którego jeszcze nie odkryłem... Wiecie coś o tym?
A ja głupi bez miodkucrash pisze:ps - nie dostałem nigdzie "miodowego trunku", kupiłem więc normalną szkocką bo miód miałem w domu, połączyłem oba produkty i doszedłem do wniosku że to baaardzo pyszne połączenie, niestety głowa trochę bolała ale warto było![]()
pozdrawiam
miruuu pisze:A ja głupi bez miodkucrash pisze:ps - nie dostałem nigdzie "miodowego trunku", kupiłem więc normalną szkocką bo miód miałem w domu, połączyłem oba produkty i doszedłem do wniosku że to baaardzo pyszne połączenie, niestety głowa trochę bolała ale warto było![]()
pozdrawiam
crash pisze:miruuu pisze:A ja głupi bez miodkucrash pisze:ps - nie dostałem nigdzie "miodowego trunku", kupiłem więc normalną szkocką bo miód miałem w domu, połączyłem oba produkty i doszedłem do wniosku że to baaardzo pyszne połączenie, niestety głowa trochę bolała ale warto było![]()
pozdrawiam
trzy łyżeczki miodku (naturalnego!) na 0,7. polecam!
Ramotny pisze:crash pisze:miruuu pisze:A ja głupi bez miodkucrash pisze:ps - nie dostałem nigdzie "miodowego trunku", kupiłem więc normalną szkocką bo miód miałem w domu, połączyłem oba produkty i doszedłem do wniosku że to baaardzo pyszne połączenie, niestety głowa trochę bolała ale warto było![]()
pozdrawiam
trzy łyżeczki miodku (naturalnego!) na 0,7. polecam!
Przypominam szanownym kolegom że to jest forum modelarskie a nie jakieś inne...
Och ja to wiem... ale nie chciałbym żeby wątek ulepszania wodymiruuu pisze:Przypomnij lepiej sobie ile cennych przemysleń Gmeracza nie ujrzałoby nigdy światła dziennego, gdyby nie te wszystkie jakieś inne
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości