Ech.... Części to zgromadziłem już tyle że spokojnie go odbuduje bez większych nakładów. Pytanie czy x poleci jak mini. Z resztą mam jakieś zboczeniewindcatcher pisze:Bi0ly pisze:Cana nowej tarczy msh do prosiaka 110 zł. 1/3 kita. Luz na tarczy. Jakies pytania?
Wysłane z mojego FIG-LX1 przy użyciu Tapatalka
Sprzedaj resztki prosiaka Pkali-emu a setup przełóż na nowy kit x360. Lepiej to wyjdzie niż remont mini
He, he akurat części, które lecą najczęściej tutaj też są do utylizacjiwindcatcher pisze:Bi0ly pisze:Cana nowej tarczy msh do prosiaka 110 zł. 1/3 kita. Luz na tarczy. Jakies pytania?
Wysłane z mojego FIG-LX1 przy użyciu Tapatalka
Sprzedaj resztki prosiaka Pkali-emu a setup przełóż na nowy kit x360. Lepiej to wyjdzie niż remont mini
wojtanek pisze:Chyba najlepszym weryfikatorem jest Mr. KRET I koszt odbudowy modelu. Mój ostatni to 3 orczyki ale nie wchodzą w cenę kita i kosz ogonowy i jedna łopata. Sami zobaczcie ile kosztuje.
Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
A doswiadczony też bez problemu sobie poradzi nawet jak będą niedoróbki.wojtanek pisze:Podsumowując Myślę że model jest idealny dla kogoś kto początkuje w modelarstwie będzie to dla niego tania i dobra platforma do nauki.
Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
Obejrzyj jak Kruku składa model. Jest tam cały tutorial jak po kroku co zrobić żeby zrobić a się nie orobicgcze pisze:Mam takie może głupie pytanie. Instrukcja zaczyna się od montowania serw i ustawiania orczyków. Mam je tak zamontować na pałę jak nie wiem czy one są w neutralnej pozycji? To nie ma znaczenia, te serwa są jakieś 360 stopni, czy o co chodzi? Może powinienem je najpierw jakoś podłączyć i wyzerować?
Położyłem kamień węgielny ;-)
Bi0ly pisze:Obejrzyj jak Kruku składa model. Jest tam cały tutorial jak po kroku co zrobić żeby zrobić a się nie orobic. X 360 to mój pierwszy samodzielnie składany model i bez tych filmików naprawdę było by mi ciężko. Bi0ly poleca
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość