A swoją drogą widział ktokolwiek z was ładowarkę która dala by rade ładować z max C takie pakiety? Do tego trzeba by mieć 30A

private9 pisze:To to http://www.strefahobby.pl/images/SH6S45 ... 17bfa7.jpg ?????
Przecież to Rhinio tylko że w cenie dla strefy elitarnej, strefa hobby to strefa elyt
Ramotny pisze:Wiem że Zippy (bodajże Rhino i FlightMax) można kupić w Strefie ale Turnigy to chyba nikt...
Tak między nami to czy warto przepłacać co najmniej 20-30% (i nie mam tu na myśli wyłacznie VATu) tylko za to że kupujesz w PL?
Rozumiem, że chodzi o HC (Hobby City/ www.hobbycity.com)?AdamskY pisze:cena zakupu w HG.
jedrus pisze:AdamskY pisze:...tak kombinowałem, że jak ktoś (sklep) zamawia hurtowo (firma), i to nie leci samolotem, tylko płynie to cena jednostkowa (dla sklepu) będzie istotnie niższa. Po dodaniu cła, marż, itp. może wyszłoby na to samo (dla mnie-klienta końcowego) lub niewiele drożej.
Jednakże z jedną różnicą - towar dostępny (prawie) od ręki... ale widzę że takie to tylko w Erze...
Sporo? Bez przesady:miszcz_waw pisze:Wychodzi to sporo drożej ale pakiet masz w domu w kilka dni i bez niespodzianek typu cło itd.
IMHO nieopłacalne.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość